ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μουζάκι: Σπαραγμός στην κηδεία της φαρμακοποιού που έπεσε θύμα του «Ιανού» [εικόνες]

μουζάκι-σπαραγμός-στην-κηδεία-της-φαρ-848372

Τραγικές στιγμές καταγράφηκαν στο Μουζάκι, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη φαρμακοποιό που έχασε τη ζωή της εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ιανός».

Η νεκρώσιμος ακολουθία της Ευδοκίας- Μυρτούς Πλακιά τελέστηκε σε κλίμα οδύνης το μεσημέρι της Παρασκευής, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της, Βάιος και Φωτεινή, αλλά και ο αδελφός της, Αρης.

Βρέθηκε ανήμερα της εορτής της

Τραγική σύμπτωση, η άτυχη φαρμακοποιός εντοπίστηκε ανήμερα της εορτής της. Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (24/9) σκύλος της αστυνομίας, που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της 43χρονης, σήμανε συναγερμό, καθώς εντόπισε ένα ανθρώπινο μέλος να εξέχει από λάσπες και φερτά υλικά.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης. Τον εντοπισμό της σορού επιβεβαίωσε και η Πυροσβεστική, η οποία σε tweet της ανέφερε: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας». Λίγη ώρα μετά οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, καθώς ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκε στη φαρμακοποιό.

Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης: Δεν θα τη βρίσκαμε χωρίς τα σκυλιά της ΕΜΑΚ

Συντετριμμένος ο ξάδελφος της 43χρονης φαρμακοποιού, δήλωσε ότι δεν θα έβρισκαν ποτέ τη σορό της άτυχης κοπέλας αν δεν ήταν τα σκυλιά της ΕΜΑΚ.

«Δυστυχώς, δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτόν τον λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες», ανέφερε στο Mega ο Ορέστης Πλιάκας για το πώς εντοπίστηκε το πτώμα της ξαδέρφης του.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου