ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Βρέθηκε πτώμα θαμμένο στο λάσπη στο Μουζάκι Kαρδίτσας

βρέθηκε-πτώμα-θαμμένο-στο-λάσπη-στο-μο-848831

Συναγερμός έχει σημάνει αυτή την ώρα στα σωστικά συνεργεία που για 6η ημέρα αναζητούν την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μουζάκι κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ιανός.

Σε σημείο 4 χλμ. από εκεί που γίνονται οι έρευνες, κάτω από τόνους λάσπης, εντοπίστηκε μια σορός, καθώς ένα ανθρώπινο μέλος εξέχει από τις λάσπες. Πιο συγκεκριμένα, το μέλος εντοπίστηκε περί τα 4 χιλιόμετρα από τη γέφυρα και εκτός της ροής του ποταμού.

Ολα δείχνουν ότι το ανθρώπινο μέλος ανήκει σε γυναίκα και η εκτίμηση είναι ότι έχει βρεθεί το πτώμα της 43χρονης φαρμακοποιού που συνεχίζει να αγνοείται.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες, το πτώμα δυστυχώς ανήκει στην φαρμακοποιό που αναζητούταν όλο αυτόν τον καιρό.

Η τύχη της 43χρονης αγνοείται όταν το αυτοκίνητό της παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού Πάμισου ο οποίος “φούσκωσε” κατά το πέρασμα της κακοκαιρίας “Ιανός στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ένας πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της 43χρονης και από τότε γίνεται ένας μεγάλος αγώνας να βρεθεί η γυναίκα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα παρέβλεψε την προειδοποίηση της Τροχαίας να μην επιχειρήσει να διασχίσει τον χείμαρρο, γιατί το σπίτι της ήταν πολύ κοντά και θεώρησε ότι θα μπορούσε να φτάσει έως εκεί χωρίς να κινδυνεύσει.

Συγκλονίζει η μητέρα της αγνοούμενης φαρμακοποιού

Η μητέρα της κοπέλας μίλησε στα ΜΜΕ το βράδυ της Τετάρτης και τόνισε πως εξακολουθεί να ελπίζει, παρακαλώντας για ένα πράγμα: Να επιστρέψει ζωντανή η κόρη της στο σπίτι.

“Να βρεθεί το παιδί. Τρέχω και κοιτάζω από την πόρτα, από το παράθυρο μήπως φανεί” είπε η μητέρα της Ευδοκίας η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο κυκλώνας Ιανός έπληξε την περιοχή.

Όταν κόπηκε το ρεύμα, την πήρα τηλέφωνο και της λέω “εγώ δεν έχω ρεύμα” και μου είπε ότι ούτε εκείνη είχε. Όταν μετά την ξαναπήρα, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα τρέχοντας πάνω στη γέφυρα, πέρασα και δεν είδα το αυτοκίνητο εκεί. Περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου πούνε κάτι καλό”, είπε η μητέρα της.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου