LIFE STYLE

Ανοιξε το shop in shop κατάστημα Fylliana στην Καρδίτσα

ανοιξε-το-shop-in-shop-κατάστημα-fylliana-στην-καρδίτσα-849163

H Fylliana, ανταποδίδοντας με απόλυτο σεβασμό την εκτίμηση της αγοράς και των καταναλωτών προς την εταιρεία και τα προϊόντα της, ανταποκρίνεται με τη δημιουργία shop in shop καταστημάτων του brand με αντικείμενο τη λιανική πώληση επίπλων και διακοσμητικών ειδών σπιτιού.

Στόχος είναι η προσφορά συνολικών διακοσμητικών προτάσεων, σε προσιτές τιμές, σε φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον και η ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του καταναλωτή, δίνοντας του την έμπνευση για να διακοσμήσει το δικό του χώρο, εύκολα και οικονομικά.

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών, σε ένα χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα.

Στην Καρδίτσα, στην οδό Ιεζεκιήλ 34, σε έναν όμορφο αλλά και ιδιαίτερης εμπορικής αξίας χώρο, ο οποίος ανακαινίσθηκε ριζικά και διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας Fylliana, η ομάδα της Fylliana, με πολύ μεράκι ετοίμασε το νέο κατάστημα, ένα σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή τις ιδανικές λύσεις για τη διακόσμηση κάθε χώρου.

Έπιπλα, στρώματα, διακοσμητικά, φωτιστικά, υφάσματα, έπιπλα κήπου, αποτελούν την ολοκληρωμένη λύση για κάθε προσωπικό ή επαγγελματικό χώρο.

Το νέο κατάστημα άνοιξε τις πύλες του, για να υποδεχθεί με χαρά και ενθουσιασμό το κοινό, σ’ ένα εκθεσιακό χώρο 250 τ.μ.

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία δικτύου καταστημάτων που θα εξοπλίζουν κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου