ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Φρίκη στην Καρδίτσα: Βγήκαν σοροί στους δρόμους από τα σπασμένα μνήματα [βίντεο]

φρίκη-στην-καρδίτσα-βγήκαν-σοροί-στου-849345

Σοροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας της κακοκαιρίας, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι και να βγουν στην επιφάνεια φέρετρα και οστά.

Στην εκπομπή Live News στο Mega μίλησε για το θέμα κάτοικος της περιοχής.

Το νεκροταφείο έχει “φύγει”, και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει“, ανέφερε η κ. Βάσω.

Εγκλωβισμένοι τρία εικοσιτετράωρα

Υπενθυμίζεται πως εγκλωβισμένοι για περίπου τρία εικοσιτετράωρα είναι 40 έως 50 κάτοικοι στο Μοναστήρι της Οξυάς στην Καρδίτσα, χωρίς νερό και χωρίς ρεύμα.

Το ορεινό χωριό της Καρδίτσας, Οξυά, είναι αποκομμένο από την υπόλοιπη περιοχή. Στην πλειοψηφία τους οι εγκλωβισμένοι άνθρωποι είναι ηλικιωμένοι. “Είναι εγκλωβισμένοι 40 κάτοικοι στην Οξυά Καρδίτσας. Βρίσκονται όλοι στο Μοναστήρι της Οξυάς κι ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αρνείται να αφήσει το σπίτι του. Είναι κομμένος ο δρόμος αριστερά και δεξιά από το σπίτι και πρέπει να πάει ελικόπτερο να τους πάρει”, τόνισε ο δήμαρχος.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου