ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αγωνία στην Καρδίτσα: Αγνοείται ζευγάρι ηλικιωμένων

αγωνία-στην-καρδίτσα-αγνοείται-ζευγά-849869

Συναγερμός για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει σημάνει στην Καστανίτσα στην Καρδίτσα, με τους κατοίκους της περιοχής να εκφράζουν φόβους για τη ζωή τους.

Το ζευγάρι τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική λέγοντας πως έχει πλημμυρίσει το σπίτι τους και πως έχει καταρρεύσει το ταβάνι.

Σημειώνεται πως η Πυροσβεστική έχει δεχθεί χιλιάδες κλήσεις για παροχές βοήθειας και απεγκλωβισμούς ατόμων που κινδύνευσαν στις πλημμυρισμένες περιοχές και έχουν κάνει εκατοντάδες διασώσεις.

Εν των μεταξύ ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος μίλησε στο MEGA για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την έλευση της κακοκαιρίας «Ιανός».

Σύμφωνα με τον κ. Νούσιο «η εικόνα είναι απογοητευτική, τραγική». «Είμαι 45 χρονών και δεν έχω δει ξανά τέτοια εικόνα στην Καρδίτσα στη ζωή μου, 50-60 πόντοι νερό στην πόλη, μαγαζιά κατεστραμμένα, επαγγελματίες στο έλεος των υδάτων…», τόνισε αρχικά.

«Πρώτη μας προτεραιότητα ήταν να διασφαλίσουμε ανθρώπινες ζωές. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι στο σπίτι τους, άκουσαν τις συμβουλές μας. Αυτή την στιγμή όμως είναι δύσκολο να μείνουν οι άνθρωποι σπίτι, γιατί δεν υπάρχει ρεύμα, τηλέφωνο, οι συνδέσεις στα κινητά δεν είναι καλές, υπάρχει μεγάλη ανησυχία».

[in.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου