ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δήλωση του δημάρχου Παλαμά K.Y. και Πυροσβεστικό Σταθμό

δήλωση-του-δημάρχου-παλαμά-k-y-και-πυροσ-393031
Ο δήμαρχος Παλαμά Κώστας Πατσιαλής, προέβη στην παρακάτω δήλωση που αφορά το μέλλον του Κέντρου Υγείας Παλαμά και του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά:
«Μετά από επαφές που είχα με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες (σύμφωνα με τη θέση που εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος και διευθυντής του Κέντρου Υγείας Παλαμά κ. Χρουμπ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Ιανουαρίου), το Κέντρο Υγείας Παλαμά δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί. Απεναντίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έλαβα, το ΕΣΥ Παλαμά αναμένεται να αναβαθμιστεί. Για το λόγο αυτό, θέλω να επισημάνω ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους της περιοχής που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Υγείας Παλαμά.
Επίσης, όσον αφορά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Παλαμά, ο αρμόδιος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας, μετά τη συνάντησή του με την βουλευτή Καρδίτσας κ. Θεοχάρη, την καθησυχάζει προσωρινά, διαβεβαιώνοντάς την ότι για την ώρα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για κλείσιμο του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά, καθώς δεν έχει ληφθεί καμιά σχετική απόφαση από το υπουργείο. Αντιθέτως, εν όψει των 4.000 προσλήψεων μόνιμου και εποχικού προσωπικού, το υπουργείο εξετάζει τις δυνατότητες αναδιοργάνωσης των σταθμών, πιθανόν και του Πυροσβεστικού Σταθμού Παλαμά.»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου