ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Λεηλάτησαν Βιολογικό καθαρισμό στους Σοφάδες Καρδίτσας

λεηλάτησαν-βιολογικό-καθαρισμό-στου-394273
Κλοπές και ζημιές ύψους 8.000 ευρώ περίπου διαπιστώθηκαν στην μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού στον οικισμό Νέα Ζωή του Δήμου Σοφάδων.
Από τις εγκαταστάσεις κλάπηκαν, περίφραξη 400 μέτρων και ύψους 1,80 μέτρου, 200 σιδερένια παλούκια, 2 παράθυρα αλουμινίου, μοτέρ ανάδευσης μαζί με τη δεξαμενή, δεξαμενή ανοξείδωτη 500 λίτρων, 2 δεξαμενές πλαστικές των 100 λίτρων, ο μηχανισμός χλωρίωσης και σιδερένιες σχάρες και καπάκια. Φθορές επίσης προκλήθηκαν, στο μπάνιο, στις καλωδιώσεις και στις σωληνώσεις των εγκαταστάσεων.
Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σοφάδων Νίκος Μπαντέλας, δήλωσε: «Η ΔΕΥΑ Σοφάδων για μια ακόμη φορά, μετά τις επανειλημμένες κλοπές των αποχετευτικών σχαρών, τις ατελείωτες φθορές στο δίκτυο ακαθάρτων του οικισμού Νέα Ζωή, τις αμέτρητες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης του παλιού οικισμού των Τσιγγάνων, καλείται και πάλι ν’ αποκαταστήσει τις βλάβες που προκαλούν διάφοροι γνωστοί άγνωστοι. Ο οικισμός Νέα Ζωή είναι από τους λίγους στην Καρδίτσα που διαθέτουν την πολυτέλεια του Βιολογικού καθαρισμού. Κι όμως, οι μόνιμοι ασυνείδητοι συνάνθρωποί μας που ωφελούνται απ’ αυτή την υπηρεσία, καταφέρονται εναντίον της και την καταστρέφουν. Σε μια εποχή που κυνηγάμε να κρατήσουμε όρθια την επιχείρηση, που προσπαθούμε να νοικοκυρέψουμε τα οικονομικά της , που προσπαθούμε να βάλουμε κανόνες δικαιοσύνης και ισονομίας στη λειτουργία της και στις σχέσεις της με τους δημότες, ορισμένοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα.
Εκείνο δυστυχώς που δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούν στους ίδιους τους συμπολίτες τους παρά στη ΔΕΥΑΣ και στο Δ. Σοφάδων .Έχουμε ενημερώσει ήδη το Α.Τ Σοφάδων για το θέμα. Ταυτόχρονα καταθέτουμε σχετική μήνυση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου