ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στο νοσοκομείο εφοριακός από πτώση σοβάδων στην Εφορία Καρδίτσας

στο-νοσοκομείο-εφοριακός-από-πτώση-σο-243396

Πιο αναλυτικά ήταν περίπου 07:20 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου εφοριακών υπαλλήλων του νομού Καρδίτσας, ξεκλείδωσε το γραφείο του επόπτη και επιχειρώντας να μπει σε αυτό έπεσε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σοβά.

Το ευτύχημα είναι ότι έπεσε αμέσως και πρόλαβε να τραβηχτεί προς τα έξω με αποτέλεσμα να δεχθεί μικρά κομμάτια στο χέρι, στην πλάτη και στο πρόσωπο και να τραυματισθεί ελαφρά. Αν είχε προχωρήσει δύο-τρία βήματα και μετά σημειωνόταν η πτώση, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

Ο κ. Μπαντράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και φυσικά στο κτίριο της Ανδρέα Παπανδρέου όλοι οι συνάδελφοι του ήταν όχι απλά αναστατωμένοι αλλά οργισμένοι από το γεγονός ότι συμβαίνει για δεύτερη φορά παρόμοιο περιστατικό που θέτει σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθυντής, Σ. Καρράς, έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες εδώ και καιρό, τόσο η φορολογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης όσο και η κτηματική υπηρεσία αλλά και η ΔΕΗ για έλεγχο, αλλά δεν έγιναν ενέργειες που έπρεπε να γίνουν και η κατάσταση παραμένει δραματική.

Ο κ. Καρράς μίλησε για άθλιο κτίριο, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη μεταφοράς της υπηρεσίας σε άλλο πιο σύγχρονο και χωρίς προβλήματα, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι θα καθυστερήσει πολύ ακόμη το νέο Διοικητήριο, στο οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί και η εφορία.

Πηγή: karditsalive.net

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου