ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα:Αναζητείται ο οδηγός που παρέσυρε & εγκατέλειψε δύο 10χρονα κορίτσια

καρδίτσααναζητείται-ο-οδηγός-που-παρ-289633

Στα ίχνη του δράστη Βρίσκεται η αστυνομία της Καρδίτσας που έχει εξαπολύσει Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που το βράδυ της Κυριακής, παρέσυρε δύο 10χρονα κορίτσια που επέβαιναν σε ποδήλατο και τα εγκατέλειψε αβοήθητα.

Στοιχεία από κάμερες, δείχνουν ότι ο οδηγός ήταν νεαρός και οδηγούσε πολυτελές cabrio αυτοκίνητο μαύρου χρώματος…

Γείτονες, άκουσαν γυναίκα συνοδηγό να λέει στον δράστη, “φύγε τώρα…”.

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Καρδίτσας για την σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που το βράδυ της Κυριακής, παρέσυρε δύο 10χρονα κορίτσια που επέβαιναν σε ποδήλατα και τα εγκατέλειψε αβοήθητα.

Τα δύο παιδιά γλίτωσαν από θαύμα τα χειρότερα, μιας και ενώ επέβαιναν σε ποδήλατο και διέσχιζαν την οδό Θετταλών, ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους και τα έριξε στο οδόστρωμα.

Γείτονες που είδαν το συμβάν, κατέθεσαν στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητο που ήταν πολυτελείας cabrio, έστριψε από παράδρομο, χτύπησε πρώτα πάνω σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο ποδήλατο που επέβαιναν τα δύο κορίτσια.

Το ευτύχημα ήταν ότι χτύπησαν πρώτα στο ποδήλατο και ακολούθως ένα από τα παιδιά έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και ακολούθως στο έδαφος. Αν υπήρχε άμεση επαφή με τα παιδιά, θα είχαμε χειρότερα.

Το ποιο συγκλονιστικό όμως είναι η μαρτυρία κατοίκου που εκείνη την ώρα ήταν στη βεράντα του σπιτιού του και είδε το συμβάν. Αυτός κατέθεσε ότι ο οδηγός ήταν ένας νεαρός και στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαινε και μια κοπέλα που ακούστηκε να λέει στον οδηγό, “φύγε τώρα…”.

Από αυτό συμπεραίνεται ότι μπορεί ο οδηγός να ήταν μεθυσμένος και να ήθελε να αποφύγει το αλκοτέστ.

Η ώρα ήταν 5:30 το απόγευμα και είχε σκοτεινιάσει. Ο οδηγός που τα παρέσυρε, τράπηκε σε φυγή και άφησε τα παιδιά αβοήθητα στο δρόμο. Ευτυχώς όμως δεν χτύπησαν σοβαρά και περίοικοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρα που τα μετέφεραν παιδιά στο νοσοκομείο όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα δύο κορίτσια, νοσηλεύονται στην χειρουργική κλινική και βρίσκονται υπό παρακολούθηση, εμφανώς σοκαρισμένα τόσο από το συμβάν, αλλά περισσότερο ότι ο οδηγός του Ι.Χ. δεν σταμάτησε να τα προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να ενδιαφερθεί για την κατάσταση της υγείας τους.

Σε επικοινωνία μας με συγγενείς των παιδιών, πληροφορηθήκαμε ότι ευτυχώς οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, ενώ τα παιδιά είναι θέμα ωρών να πάρουν εξιτήριο.

Σοκαρισμένοι είναι και οι γονείς των παιδιών, μιας και η εγκατάλειψη των παιδιών μετά το ατύχημα, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στην περιοχή μας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, επικοινώνησε με την αστυνομία και μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας ο οδηγός δεν παρουσιάστηκε να παραδεχθεί την πράξη του, ενώ η τροχαία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει και να συλλάβει τον ασυνείδητο οδηγό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα βρίσκεται σε καλό δρόμο…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου