ΚΑΡΔΙΤΣΑ

To ΘΕΟΝΗ φυσικό μεταλλικό νερό γιορτάζει τη συμπλήρωση 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας

to-θεονη-φυσικό-μεταλλικό-νερό-γιορτάζε-367956

Το 2016 ψηφίστηκε ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό παγκοσμίως. Φέτος, γιορτάζει μια στιγμή-ορόσημο και επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο

Γεύση με ανώτερη ποιότητα και… 20 βραβεία! Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό γιορτάζει τη συμπλήρωση 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Διάκρισης στη διοργάνωση Monde Selection 2019. Κάθε χρόνο, από το 2015 έως σήμερα, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας από τoν συγκεκριμένο θεσμό, με την πρόσθετη ανώτερη διάκριση του INTERNATIONAL HIGH QUALITY TROPHY που έλαβε το 2017 για τα σπάνια ποιοτικά χαρακτηριστικά του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που από το 2013 προσφέρουμε ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν. Η ανοδική πορεία του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό οφείλεται στα στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό και ωφέλιμο για τον οργανισμό, όπως μεταξύ άλλων η ισορροπημένη του σκληρότητα και το αλκαλικό pH8, τα οποία το έχουν αναδείξει ως το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο».

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει φυσικά στα 1.100 μέτρα από την Πηγή Γκούρα, σε μία ιδιαίτερη περιοχή στην οροσειρά των Αγράφων, η οποία χαρακτηρίζεται από ειδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς, και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Το παρθένο δάσος και γενικότερα η ευρύτερη φύση που περικλείει την περιοχή, προσδίδει και διασφαλίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νερού ως προς την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση.

Περνώντας αναλυτικά στα φυσικά και χημικά χαρακτηριστικά του νερού, το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14 και είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού. Η τιμή 8 καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα αλκαλικό νερό γεγονός που έχει γενικά πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Η σχετικά χαμηλή του σκληρότητα (109mg/L) και η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο (1,2 mg/L), η οποία είναι από τις χαμηλότερες καταγεγραμμένες στην αγορά, συνεισφέρουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η παρουσία Ασβεστίου (47.7mg/L) είναι σε ικανές συγκεντρώσεις ώστε να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σκελετού και των δοντιών, αλλά επίσης το Ασβέστιο μπορεί να βελτιώσει και την καρδιακή λειτουργία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά (1,5 mg/L) και Νιτρώδη (

20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το 2016, στον διαγωνισμό Berkeley Springs, το ΘΕΟΝΗ κερδίζει το βραβείο “Best Bottled Water 2016” ως το καλύτερο εμφιαλωμένο νερό στον κόσμο και το βραβείο “Package Design Award” για τη συσκευασία του.

Μέχρι σήμερα, το ΘΕΟΝΗ έχει κατακτήσει 7 Βραβεία από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης ITI (International Taste Institute). Συγκεκριμένα κερδίζει το “Three Golden Star Award” επί έξι συναπτά έτη 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 στον ευρέως αναγνωρισμένο διαγωνισμό του Οργανισμού που βραβεύει τρόφιμα και ποτά υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Λόγω της μοναδικής και ιδιαίτερης γεύσης του, το 2016 έλαβε ταυτόχρονα με το χρυσό βραβείο και το “Special Crystal Taste Award”.

Επιπλέον, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας απο τον Οργανισμό Monde Selection κάθε χρόνο από το 2015 έως σήμερα. To 2017 του απονέμεται επίσης η ανώτερη διάκριση “International High-Quality Trophy” για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, απαριθμώντας συνολικά 6 βραβεία ποιότητας απο τον εν λόγω οργανισμό.

Για τέσσερα συνεχόμενα έτη 2016, 2017, 2018, 2019, το ΘΕΟΝΗ αποσπά το χρυσό βραβείο “DLG Gold Award”. Ο Διαγωνισμός Ποιότητας DLG διεξάγεται ετησίως στην Φρανκφούρτη και βραβεύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας μετά από αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές σε προηγμένα εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας.

Τέλος, το ΘΕΟΝΗ κατέκτησε το 2019 το Χρυσό Βραβείο στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό AVPA “Gourmet Waters” στην κατηγορία “Balanced Still Waters”.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου.

ΑΗΒ ΓΚΡΟΥΠ Α.Ε., Βατσουνιά, Μουζακίου 43060 Καρδίτσα, Τ 24450-61200, Έφη Κονταξή 698 2776411 [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου