ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δύο 32χρονοι άνοιξαν το ένα μετά το άλλο οχήματα και καταστήματα

δύο-32χρονοι-άνοιξαν-το-ένα-μετά-το-άλλο-729824

Δύο 32χρονοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, συνελήφθησαν, σήμερα Τρίτη το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, οι δύο συνεργοί, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ωστόσο εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκαν.

Όπως εξακριβώθηκε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 12-10-2018 έως σήμερα 23-10-2018 το πρωί στην Καρδίτσα, οι δύο 32χρονοι διέρρηξαν τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά διάφορα έγγραφα και μία συσκευή GPS.

Επιπλέον, πρόεκυψε ότι ο ένας από τους δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 14-10-2018 έως σήμερα στην Καρδίτσα, διέρρηξε τέσσερα καταστήματα, από τα οποία αφαίρεσε συνολικά χρηματικό ποσό, είδη ρουχισμού και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του ενός 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της κλοπής, μία ζυγαριά και τρία διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου