ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια στο 40χρονο Σοφαδίτη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα

ισόβια-στο-40χρονο-σοφαδίτη-για-τη-δολοφ-822913

Ένοχο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, τον 40χρονο Σοφαδίτη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα τον Δεκέμβριο του 2016 στο σπίτι της στη Λαμία.

Η απόφαση του Δικαστηρίου ελήφθη με ψήφους 5-2 και έστειλε τον 40χρονο Σοφαδίτη με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή. Μετά το άκουσμα της ποινής ο δικηγόρος του 40χρονου κατέθεσε έφεση.

«Το θέατρο του δολοφόνου που έπαιζε επί 3 ολόκληρες ώρες δεν κατάφερε να ξεγελάσει τη δικαιοσύνη. Σαν οικογένεια αισθανόμαστε δικαίωση για τα ισόβια, όμως να μην ξεχνάμε ότι η Θώμη δεν γυρίζει πίσω. Ευχαριστώ τους δικηγόρους μας Θέμη Σοφό και Ελευθερία Ψύλλου, τον τεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Καραμπουτάκη και τον ιατροδικαστή Τσαντίρη που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη τη διαδικασία για να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής στο LamiaReport ο αδελφός της αδικοχαμένης Θώμης, Κώστας Κουμπούρας. Ήταν εκείνος που είχε την ατυχία να δει πρώτος την αγαπημένη του αδερφή μέσα σε μια λίμνη αίματος και από τότε περίμενε να μάθει έστω το γιατί.

[LamiaReport, karditsalive.net]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου