ΚΑΡΔΙΤΣΑ

H ΑΗΒ Γκρουπ μέλος της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρείας Καρδίτσας

h-αηβ-γκρουπ-μέλος-της-ενεργειακής-συνε-92818

Η ΑΗΒ Γκρουπ θέλοντας να δείξει την έμπρακτη υποστήριξή της στην Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας (ΕΣΕΚ) γίνεται μέλος και συνάμα ένθερμος υποστηρικτής των προσπαθειών της για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Η λειτουργία της ΕΣΕΚ με σκοπό την παραγωγή και διάθεση ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον και η ανάπτυξη δράσεων ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) είναι σύμφυτη με τη λειτουργία του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται από την Εταιρία: “Το προϊόν μας προέρχεται από τη φύση κι εμείς οφείλουμε να λειτουργούμε με γνώμονα πάντα την αειφορία και τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος. Οι δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης εκπορεύονται από το ίδιο το DNA του προϊόντος και είμαστε υποστηρικτές της φιλοσοφίας του επιχειρείν σε αρμονία πάντα με το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), παρ’ όλες τις δυσκολίες στην παραγωγή, τη διαχείριση και τη χρήση τους, φαίνονται ότι αποτελούν μια διέξοδο και το κλειδί για την επίλυση των σύγχρονων προβλημάτων ενέργειας. Η ΑΗΒ Γκρουπ θα υποστηρίξει τις δράσεις της ΕΣΕΚ και θα σταθεί αρωγός αυτής της σπουδαίας προσπάθειας για την περιοχή μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου