ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθη και δεύτερος δράστης της ληστείας σε βάρος ζευγαριού στην Καρδίτσα

συνελήφθη-και-δεύτερος-δράστης-της-λη-120763

Μετά την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και τη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού δράστη, ανακοινώνεται ότι συνελήφθη σήμερα Δευτέρα το μεσημέρι σε περιοχή των Τρικάλων, δυνάμει εντάλματος σύλληψης της Ανακρίτριας Καρδίτσας από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Τρικάλων και Καρδίτσας και ο δεύτερος δράστης της ληστείας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο ημεδαπό, συνεργό του 24χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Υπενθυμίζεται πως μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε στις 10-02-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Συνελήφθη ως δράστης το βράδυ της ίδιας ημέρας στα Τρίκαλα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ένας 24χρονος ημεδαπός για το αδίκημα της ληστείας.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 10-02-2018 ο 24χρονος μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του, διέρρηξαν οικία, όπου διαμένουν ζευγάρι ημεδαπών και συγκεκριμένα ένας 77χρονος και μία 81χρονη μαζί με την κόρη τους, όπου αφού ακινητοποίησαν τους δύο ηλικιωμένους με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ και διέφυγαν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας και του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εντοπίστηκε χθες το βράδυ σε περιοχή των Τρικάλων ένας από τους δράστες, ημεδαπός, ηλικίας 24 ετών και συνελήφθη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου