Απεβίωσε ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Αντώνης Νικολάου από την Καρδίτσα

Τελευταία ενημέρωση: 2016-03-10, 21:24:37
Ο Αντώνης Νικολάου πέθανε σε ηλικία 50 χρόνων
Απεβίωσε ο δημοσιογράφος - συγγραφέας  Αντώνης Νικολάου από την Καρδίτσα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στην Καρδίτσα ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Αντώνης Νικολάου σε ηλικία 50 χρόνων μετά από πολύμηνη και γενναία μάχη με την επάρατη νόσο. Επί δεκαετίες ο Αντώνης Νικολάου ήταν από τα βασικά στελέχη της εφημερίδας «Νέος Αγών» και έδωσε πολλές μάχες από το μετερίζι της δημοσιογραφίας.

Η μεγάλη του αγάπη - σύμφωνα με το Karditsalive.net ήταν η συγγραφή και το θέατρο. Συγγραφέας θεατρικών αλλά και λογοτεχνικών έργων, σκηνοθέτης αλλά και ηθοποιός ξεδίπλωσε το πολύπλευρο ταλέντο του κυρίως μέσα από τη θεατρική σκηνή Καρδίτσας που είναι το πνευματικό του παιδί και την οποία διεύθυνε από το 1991. Πριν μια εβδομάδα μάλιστα στις 3 Μαρτίου, παρουσίασε στο ξενοδοχείο Κιέριον το 6ο του βιβλίο με τίτλο «Το κορίτσι με το κίτρινο παλτό». Ο εκλιπών ήταν μέλος της εταιρείας Ελλήνων θεατρικών συγγραφέων ενώ ασχολήθηκε εκτεταμένα και με την Ενωση πολιτιστικών Συλλόγων N. Καρδίτσας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του για τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Νικολάου, ενός σπάνιου ανθρώπου, δημοσιογράφου, συγγραφέα, ανθρώπου του θεάτρου και λαμπρού οικογενειάρχη. 

Η Καρδίτσα -όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ενωση- είναι φτωχότερη από το θάνατο του Αντώνη που παρόλο που δεν ήταν μέλος της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε επέδειξε ήθος και συνέπεια στη άσκηση του λειτουργήματος της δημοσιογραφίας.

Τέλος εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους εργαζόμενους -δημοσιογράφους της εφημερίδας « Νέος Αγών» με τους οποίους συνεργάστηκε για πολλά χρόνια.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=