ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Κολωνάκια για την προστασία των θέσεων στάθμευσης δικύκλων τοποθετεί ο Δήμος Καρδίτσας

κολωνάκια-για-την-προστασία-των-θέσεω-295277

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στο κέντρο της πόλης στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για την προστασία των δημόσιων-κοινόχρηστων χώρων από φαινόμενα αυθαιρεσιών και τον έλεγχο της στάθμευσης.

Συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν πλαστικά κολωνάκια στο δεξιό τμήμα της οδού Λ. Σακελλαρίου από τη διασταύρωση με τον κεντρικό πεζόδρομο έως περίπου το ύψος του Ληξιαρχείου, ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος στάθμευσης δικύκλων, αλλά όπως έχει διαπιστωθεί καταλαμβάνονταν κατά το μεγαλύτερη διάστημα της ημέρας από αυτοκίνητα.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις με κολωνάκια θα γίνουν και στα υπόλοιπα σημεία των κεντρικών οδών της πόλης, τα οποία είναι χαρακτηρισμένα ως χώροι στάθμευσης δικύκλων, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι θέσεις αυτές και να βρίσκονται στο σύνολό τους στη διάθεση των δικυκλιστών, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν θα καταλαμβάνουν θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Παράλληλα με τις τεχνικές παρεμβάσεις για την προστασία των θέσεων στάθμευσης δικύκλων έχουν δοθεί και κατευθύνσεις στη Δημοτική Αστυνομία για καθημερινή εποπτεία των παραπάνω χώρων για τη διαπίστωση τυχόν παρεμβάσεων.

karditsanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου