ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδηλατοδρομία στον Παλαμά Καρδίτσας

ποδηλατοδρομία-στον-παλαμά-καρδίτσα-378785

Αρχίζουν σήμερα οι εκδηλώσεις της τετραήμερης γιορτής ποδηλάτου στο πάρκο Αστέριον στον Παλαμά Καρδίτσας. Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν η «Ποδηλατάδα του Παλαμά» και το BrevetΠαλαμά, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαμά. Επικουρικά συμπράττουν επίσης η Κινηματογραφική Λέσχη Παλαμά και ο Σύλλογος Γυναικών Παλαμά.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν έκθεση αναπαλαιωμένων ιστορικών και σύγχρονων ποδηλάτων, επισκέψεις σχολείων αλλά και φίλων του ποδηλάτου, εικαστικές δράσεις των μαθητών αναφορικά με το ποδήλατο, έκθεση φωτογραφίας με θέμα το ποδήλατο, καθώς και προβολές ταινιών-ντοκιμαντέρ με θέμα το ποδήλατο. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ο 3ος ποδηλατικός γύρος της Δυτικής Θεσσαλίας (brevet Παλαμά) απόστασης 200 χιλιομέτρων και υποδοχή με pastapartyτων συμμετεχόντων αθλητών του ποδηλατικού γύρου (brevet).

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής με την ποδηλατοβόλτα απόστασης 20 περίπου χιλιομέτρων, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Κιερίου και επιστροφή στο πάρκο Αστέριον. Στο κλείσιμο των εκδηλώσεων θα γίνει κλήρωση ποδηλάτων για τους συμμετέχοντες στην ποδηλατοβόλτα στον αρχαιολογικό χώρο του Πύργου Πιερίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου