ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξαναζωντανεύει το ΕΑΚ στη σημερινή «πρώτη» του Ολυμπιακού

ξαναζωντανεύει-το-εακ-στη-σημερινή-π-404105

Στην εκκίνηση για το νέο ξεκίνημα μπαίνει από σήμερα στις 7.30 μ.μ. ο Ολυμπιακός Βόλου με την καθιερωμένη «πρώτη» στο ΕΑΚ Βόλου, την ώρα που συνεχίζεται η ενίσχυση των Βολιωτών. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Απόστολος Χαραλαμπίδης, σε συνεργασία με τη διοίκηση, συνεχίζει τις επαφές, με στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Σήμερα, Δευτέρα 27/7, αρχίζει η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου και οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΕΑΚ, στηρίζοντας την ομάδα και την προσπάθεια που επιχειρείται από τη νέα διοίκηση.

H πρώτη προπόνηση της ομάδας κινητοποίησε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου, με το σύνδεσμο Austrian Boys, να αναφέρει σε ανακοίνωσή του: «Σήμερα, Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει μια νέα προσπάθεια. Εμείς, θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που κάνουμε πάντα. Να δείξουμε για ακόμα μια φορά τη στήριξή μας στην ομάδα. Νέα πρόσωπα, νέοι ποδοσφαιριστές, νέος προπονητής, νέα διοίκηση. Ολοι καλοδεχούμενοι και θα έχουνε την υποστήριξή μας! Εμείς όμως πάνω από όλα βλέπουμε και στηρίζουμε ομάδα και φανέλα και όσους τιμούν το μεγάλο αυτό σύλλογο με το όνομα Ολυμπιακός Βόλου. Ολοι λοιπόν σήμερα στο ΕΑΚ στο νέο ξεκίνημα. Μόνο όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα φτάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που αξίζει».

Στην κυκλοφορία από σήμερα τα διαρκείας

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, στην προσπάθειά της να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους της ομάδας στο γήπεδο, αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο στα διαρκείας αξίας 120 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

120 € γενική είσοδο (όλες τις θύρες)
400 € θύρα επισήμων.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (ΕΑΚ), καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ.

Οι Βολιώτες, που ανακοίνωσαν τις προσθήκες των Παναγιώτου και Γκουγκούδη και την παραμονή των Διαμαντόπουλου και Κυζιρίδη, συνεχίζουν παράλληλα τις συζητήσεις με υποψήφιους από την ελληνική και την ξένη αγορά και το περασμένο Σαββατοκύριακο ήρθε στο Βόλο ο Ντάριο Φερνάντες, ο οποίος πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, και αν δεν προκύψει πρόβλημα, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Βόλο βρίσκεται ακόμη ένας ξένος παίκτης, ο οποίος έχει συμφωνήσει και πιθανότατα θα βρίσκεται και στη σημερινή πρώτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν το όνομα του Ισπανού Λουίς Μοράν, ο οποίος είναι 28χρονος εξτρέμ και αγωνιζόταν στην Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου, ενώ το 2013 είχε συνεργαστεί με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στη Νέα Σαλαμίνα.

Επίσης, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το αν θα επιστρέψει στους ερυθρόλευκους ο Στράτος Χιντζίδης, ενώ ο Δημήτρης Αρβανίτης, που την περσινή χρονιά προπονούνταν με τους «ερυθρόλευκους», αλλά ήταν τιμωρημένος, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου.

Στη σημερινή πρώτη από το περσινό ρόστερ θα δώσουν το παρών οι Κολίτσι, Ζέρης, Μπουτζίκος, Νικολιάς, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης, Κεσίδης, Διαμαντόπουλος, Ντινόπουλος, Καψιώτης, Κορνελάτος, Τριανταφυλλάκος. Παράλληλα θα απουσιάσει λόγω στράτευσης ο Καρράς, όπως και ο Κλάρενς Μπιτάνγκ, ενώ αμφίβολο είναι αν θα δώσει το παρών και ο τραυματίας Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Θέλει τον Μπιτάνγκ και η Παναχαϊκή

Μεταγραφικά σενάρια εμπλέκουν τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Κλάρενς Μπιτάνγκ, με την Παναχαϊκή. Ο Καμερουνέζος μέσος που έκανε αξιόλογη σεζόν με τους ερυθρόλευκους έχει καταθέσει προσφυγή εις βάρος της βολιώτικης ομάδας και δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του. Ετσι, ομάδες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του. Μία από αυτές είναι και η Παναχαϊκή, που περιμένει στη γωνία να μείνει ελεύθερος για να τον κάνει δικό της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου