ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πνίγηκε» στις αγκαλιές ο Καραγκούνης

πνίγηκε-στις-αγκαλιές-ο-καραγκούνη-418210

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το Βόλο και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φίλων Εθνικών Ομάδων, «Στρογγυλή Θεά», είχε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, έχοντας ως προορισμό τη Λάρισα, όπου χθες το βράδυ η Εθνική Κ19 αγωνιζόταν απέναντι στη Ρωσία, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, πέρασε από το Βόλο και επισκέφθηκε και τη «Στρογγυλή Θεά».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Εκεί, τον περίμεναν καρτερικά μικροί και μεγάλοι θαυμαστές του και φίλοι της Εθνικής ομάδας, καθώς και η πρόεδρος, Θεανώ Διακόσια, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της «Στρογγυλής Θεάς». Τα αυτόγραφα, οι αγκαλιές, οι φωτογραφίες και οι συμβουλές του στους μικρούς έδιναν κι έπαιρναν, με το Γιώργο Καραγκούνη να επαναφέρει στις μνήμες τις σπουδαίες στιγμές από το Euro 2004 και τη μετέπειτα πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ενώ τιμήθηκε από το Σύλλογο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής, έμεινε κατενθουσιασμένος από το χώρο, όπου στεγάζεται η «Στρογγυλή Θεά» (Αχιλλοπούλου με Γκλαβάνη), ψηλάφισε τη συλλογή από αναμνηστικά αντικείμενα και υπέγραψε αυθεντική φανέλα με το όνομά του. «Μου θυμίσατε πολλά», ψιθύρισε ο Καραγκούνης, ο οποίος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τόνισε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είναι πολύ ωραία. Υπάρχει πυρήνας φίλων, με αγάπη, που δεν υπάρχει μονάχα για τα αποτελέσματα και τις νίκες. Είναι ανιδιοτελής αγάπη και αυτό είναι ό,τι καλύτερο. Να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι που σε στηρίζουν κάθε στιγμή, στις καλές αλλά κυρίως στις άσχημες στιγμές. Η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη τους φίλους της».

Από την άλλη, η Θεανώ Διακόσια, η οποία του έκανε δώρο μπλούζα του Συλλόγου, ανθοδέσμη και παραδοσιακά γλυκά Πηλίου, συμπλήρωσε: «Είμαστε ευτυχισμένοι που ένας τόσο μεγάλος αθλητής κρατάει ακόμη ζωντανό τον ενθουσιασμό του μικρού παιδιού μέσα του. Μπορεί και το μεταδίδει, είναι κοντά μας. Τον ευχαριστούμε που ήρθε. Εχει διακρίνει τα αγνά συναισθήματα. Αυτός ο σύλλογος ιδρύθηκε για να υπηρετεί το φίλαθλο πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Ηρθαν πολλοί φίλοι, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Τους ευχαριστούμε. Ολοι, ο καθένας ξεχωριστά, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να δημιουργηθεί όλο αυτό. Να πάρει σώμα και ψυχή το συναίσθημα, που έχουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου