ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το μυαλό στην «πρώτη»

το-μυαλό-στην-πρώτη-430395

Μετά την παρουσίαση της φανέλας, τα βλέμματα στρέφονται στη συγκέντρωση της ομάδας

Οι προσθήκες συνεχίζονται, οι νέες εμφανίσεις παρουσιάστηκαν και αυτό που περιμένουν διακαώς οι φίλοι, οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, είναι η «πρώτη» της ομάδας, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ. στο «Π. Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ακόμη μία μεταγραφή ανακοινώθηκε χθες από τη Νίκη Βόλου, η οποία με προσοχή επιλέγει και τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις ακόμη και σήμερα.

Ανακοινώθηκε ο Αζίζ Λανρέ

Ο Αζίζ Λανρέ ήταν από τις εκπλήξεις που περίμεναν τους φίλους της Νίκης Βόλου στην παρουσίαση της φανέλας την περασμένη Τετάρτη. Ο 22χρονος Αγγλος (7/1/93), με καταγωγή από τη Νιγηρία, παρουσιάστηκε μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τη νέα χρονιά θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο νησί. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα. Η φυσική του θέση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, είναι αυτή του αριστερού χαφ, ενώ μπορεί να προσφέρει και στο δεξί άκρο, αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της Εμπσφλιτ Γιουνάιτεντ to 2011, η οποία αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία Αγγλίας (National League) και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Μεργκέιτ FC, ενώ ακολούθησαν οι Θέιμσμιντ Τάουν και πέρυσι ανήκε στην Μέιντενχεντ FC, η οποία αγωνίζεται στον όμιλο του Νότου της 6ης κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Lanre Azeez. O Lanre Azeez γεννήθηκε στις 07/01/1993 στην Αγγλία και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την Ebbsfleet Utd, στη συνέχεια έπαιξε στην Margate FC. Την περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στην Thamesmead Town, ενώ την περυσινή χρονιά έπαιξε στην Maidenhead Utd, όλες ομάδες της κατηγορίας Conference Αγγλίας.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η συνέχεια

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου αριστεροπόδαρου μέσου, Σαντίκ Μπαλαράμπε, βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Ο ποδοσφαιριστής από τη Νιγηρία έχει Αγγλικό διαβατήριο και πριν αγωνιστεί στην ομάδα των Ψαχνών στο πρωτάθλημα της Football League το τελευταίο εξάμηνο, ανήκε στον ΑΟ Λεβάντε και στην Α’ Κατηγορία του Κερκυραϊκού πρωταθλήματος. Με τα Ψαχνά μέτρησε 13 εμφανίσεις με ένα γκολ. Συγκεκριμένα έχει «ρίζες» από τη Νιγηρία και τη Γκάνα, αλλά κατέχει τη βρετανική υπηκοότητα. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε για λογαριασμό του Πανηλειακού, αλλά δεν κατέστη εφικτό να βγει το δελτίο του. Σε ηλικία 18 ετών πήγε στην Αμερική με υποτροφία και εντάχθηκε στην ερασιτεχνική ομάδα των Σικάγο Φάιερ, στη Σικάγο Ινφέρνο. Σε νεαρή ηλικία ήταν και στην ακαδημία της Αγγλικής Ρέντινγκ.

«Ευχαριστώ» από τη Νίκη Βόλου

Ανακοίνωση όσον αφορά την εκδήλωση παρουσίασης των νέων εμφανίσεων της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου, εξέδωσαν οι κυανόλευκοι, στην οποία ευχαριστούν -μεταξύ άλλων- και τους φιλάθλους της ομάδας για το δυναμικό «παρών». Αναλυτικά:

«Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 08/07/2015 και ώρα 20:30 η εκδήλωση παρουσίασης αθλητικού υλικού της ομάδα για τη σεζόν 2015-16. Σε έναν εξαιρετικό χώρο, ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασαν τα ρούχα με τα οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την άψογη κάλυψη της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κο Παναγιώτη Μποτσιβάλη, για την προσφορά του χώρου του ξενοδοχείου Valis Resort για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Μένη Θεοδώρου για την βοήθεια που μας παρείχε».

Ο Αγγλος, Αζίζ Λανρέ, με την κυανόλευκη φανέλα

Αριστερά ο Σαντίκ Μπαλαράμπε

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου