ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαψεύδει τις φήμες ο Μποτσιβάλης

διαψεύδει-τις-φήμες-ο-μποτσιβάλης-456385

Τα δεδουλευμένα μέσω της δικαστικής οδού θα διεκδικήσει και ο Λευτέρης Γιαλούσης

Συνεχίζονται οι επαφές των απερχόμενων προέδρου και αντιπροέδρου, κ.κ. Γιώργου Βαρούτσικου και Γιώργου Τόρη, με τους Βολιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στο πολυμετοχικό σχήμα που προωθούν οι δύο πρώτοι, προκειμένου να βγει ο Ολυμπιακός Βόλου από το διοικητικό αδιέξοδο και με νέα οικονομικά δεδομένα να χτιστεί ένα σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστήσει στη νέα Football League.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το όνομα του πρώην μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη έκανε την εμφάνισή του σε δημοσιεύματα. Αυτά, ανέφεραν πως ο πρώην ισχυρός άνδρας των Βολιωτών, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές του για να αναλάβει τα ηνία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχει βάλει φρένο στο ενδιαφέρον του για τους Πόντιους, επειδή πλέον προτεραιότητά του είναι η επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα του Ολυμπιακού Βόλου και μετά θα εξετάσει τις περιπτώσεις του Παναιγιάλειου και της Καλαμάτας.

Ο Π. Μποτσιβάλης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ξεκαθαρίζει πως τα εν λόγω σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα: «Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται πως ενδιαφέρομαι να εμπλακώ στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν υπήρχε ούτε καν κρούση ή επαφή με τους τωρινούς διοικούντες. Δεν ξέρω πως δημιουργήθηκαν αυτές οι φήμες. Οσον αφορά το ενδιαφέρον μου για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, θα μεταβώ στη Θεσσαλονίκη για τις επόμενες επαφές».

Προσφυγή και ο Γιαλούσης

Στη λίστα των παικτών που κατέθεσαν προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους μέσω της δικαστικής οδού, βρίσκεται πλέον και ο φετινός αρχηγός των ερυθρόλευκων, Λευτέρης Γιαλούσης. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με τον Ολυμπιακό έχει λήξει και δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βόλο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έχουν καταθέσει προσφυγή είναι οι Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Διονύσης Μακρυδημήτρης, Δημήτρης Διαμαντόπουλος και Στάθης Ρόκας. Από τους εξής τέσσερις, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται να κρατήσουν στο ρόστερ μονάχα το Διαμαντόπουλο, ο οποίος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής για δύο εβδομάδες.

Austrian Boys: «Κάλπες στο ΕΑΚ»

Ξεκάθαρη θέση κόντρα στις σκέψεις για τη δημιουργία μίας ομάδας στην πόλη, στις πλάτες του Ολυμπιακού Βόλου, πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρόλευκων, «Austrian Boys» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Παράλληλα αναφέρουν πως θα έπρεπε να στηθούν κάλπες στις κερκίδες του ΕΑΚ για να διαπιστωθεί πως «οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν παίζουν με την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «Austrian Boys»:

«Είναι αλήθεια ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό κάνουμε υπομονή και δεν έχουμε παρέμβει για να εκφράσουμε τις απόψεις μας απέναντι στο κλίμα που αιωρείται εδώ και κάποιες ημέρες στη πόλη του Βόλου σχετικά με την ομάδα μας.

Ελπίζουμε, αυτήν την υπομονή να μην την αντιλαμβάνονται κάποιοι ως αδυναμία, γιατί γνωρίζουν όλοι καλά πως αυτό θα είναι ένα τεράστιο λάθος.

Παρακολουθούμε από πολύ κοντά και με μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου …και να ξέρουν όλοι ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

Λοιπόν, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα μια και καλή και για ΠΑΝΤΑ. Σκέψεις και μαϊμουδίσια σενάρια για μια «νέα» δήθεν ομάδα στη πόλη του Βόλου, στις πλάτες όμως του Ολυμπιακού Βόλου όχι μόνο δεν μας αφορούν καθόλου αλλά παράλληλα τα θεωρούμε προσβλητικά απέναντι στην ιστορία, στο μέγεθος, στους οπαδούς και στα όσα εκφράζει αυτή η ομάδα.

Και επειδή παρατηρούμε κάποιες διαδικτυακές δήθεν δημοσκοπήσεις περί αυτού του θέματος, όπου ο οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να κάνει ένα κλικ, καλούμε αν κάποιος θεσμικός παράγοντας έχει αμφιβολίες και θέλει να κάνει μια δημοσκόπηση για το συγκεκριμένο ζήτημα να στήσει κάλπες στις κερκίδες του ΕΑΚ …και τότε θα διαπιστώσουν όλοι πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου δεν παίζουν με την ιστορία και την αξιοπρέπεια της ομάδας τους. Επίσης, θέλουμε να συμβουλεύσουμε κάποιους δημοσιογράφους ή κάποιους άλλους που πουλάνε φθηνό «οπαδιλίκι» στο κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου, να σταματήσουν να συντηρούν εντέχνως το συγκεκριμένο θέμα γιατί απλά αν συνεχίσουν το μόνο που αποδεικνύουν είναι η αναξιοπιστία τους.

Το μόνο πράγμα που μας ενδιαφέρει, είναι η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου και το πώς θα διαμορφωθούνε οι κατάλληλες συνθήκες ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια θετική προοπτική για τα επόμενα χρόνια.

Καλούμε λοιπόν όλους όσους πραγματικά μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια να το κάνουν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος.

Το να υπηρετείς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ είναι μια ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ. Και όσοι τιμούν με αυτό τον τρόπο τον Ολυμπιακό Βόλου, από εμάς θα έχουν την μέγιστη υποστήριξη.

Βόλος είναι η πόλη που ζούμε και αγαπάμε.

Ολυμπιακός Βόλου είναι το νόημα και η λατρεία της ζωής μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου