ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νέο μέλος της Νίκης Βόλου ο Γιώργος Αποστολίδης

νέο-μέλος-της-νίκης-βόλου-ο-γιώργος-απο-462425

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 20χρονου επιθετικού

Την προσθήκη ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου των κυανόλευκων γνωστοποίησε χθες τη μεταγραφή του Γιώργου Αποστολίδη, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ετσι, οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα φτάνουν τους 17.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Ο 20χρονος Αποστολίδης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, από όπου μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (αρχικά στη Β’ ομάδα και τη 2η χρονιά στην Α’ ομάδα). Ακολούθως κατά το α’ εξάμηνο της περσινής αγωνιστικής περιόδου έπαιξε στον Καμπανιακό (Γ’ Εθνική), ενώ το Β’ εξάμηνο αγωνίστηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Ρεάλ Αβιλές. Η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αποστολίδη. Ο Γιώργος Αποστολίδης γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, από όπου μεταπήδησε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (αρχικά στη β’ ομάδα και τη 2η χρονιά στην α’ ομάδα του Γηραιού). Ακολούθως πέρυσι το α’ εξάμηνο έπαιξε στον Καμπανιακό (Γ’ Εθνική), ενώ το β’ εξάμηνο αγωνίστηκε στην 3η κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Real Aviles. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Μετά τις ανακοινώσεις της προσθήκης οκτώ ποδοσφαιριστών προχθές Τετάρτη, η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες ακόμη έναν. Ετσι οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα φτάνουν τους 17. Συνολικά, έχουν ανακοινωθεί οι Αγγελος Σταυράκης, Γιώργος Ναουμίδης, Γιάννης Κανταρτζής, Ατανάς Πασκούλεφ, Ρολάν Κεμάλι, Κλέβι Κόλα, Χρήστος Μπλούχος, Γιώργος Ευθυμίου, Δημήτρης Γκλαβίνης, Βαγγέλης Ράπτης, Σταύρος Βουρδάκης, Χρήστος Γκάμπας, Βασίλης Δημουλάς, Αλέξανδρος Τσιανάκας, Αγγελος Ματθαίου και Γιάννης Γεωργιάδης.

Οι προεγγραφές για τα διαρκείας

Την καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, η οποία ορίστηκε για τις 31/7/2015. Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι καταληκτική ημερομηνία προμήθειας εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η 31/7/2015. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να σπεύσουν στα σημεία πώλησης, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο της Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου».

Επίσης, η ανακοίνωση για την προεγγραφή των διαρκείας, αναφέρει τα εξής: «Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ.

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου