ΤΟΠΙΚΟ

Στον Ηρακλή ο Τζήμας

στον-ηρακλή-ο-τζήμας-465977

Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Τζήμας. Ο υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με τον Ηρακλή Βόλου κι έτσι θα ενισχύσει το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι κυανόλευκοι έχουν μπει δυναμικά ενόψει της νέας σεζόν, καθώς όχι μόνο «κλείδωσαν» το θέμα του γηπέδου, αφού θα αγωνίζονται στο Βασδέκειο, τον αγωνιστικό χώρο του οποίου θα ανακατασκευάσουν σε συνεργασία με το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, αλλά πραγματοποίησαν και τις πρώτες τους προσθήκες. Παράλληλα προχωρούν και στις ανανεώσεις παικτών από το περσινό έμψυχο δυναμικό.

Ο Ηρακλής πέρυσι κατέκτησε την 11η θέση στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ και παρά το γεγονός ότι έχασε (2-1) στο προληπτικό μπαράζ παραμονής από τον Αθλο Αλμυρού, σε συνδυασμό με την παραμονή τόσο του Ρήγα Φεραίου, όσο και του Πυράσου στη Γ’ Εθνική, απέφυγε τον υποβιβασμό.

Οσον αφορά τον Τζήμα, είναι 20 ετών, αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και ως επιθετικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στον Ανθιμο Γαζή, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ιάσονα Αλλης Μεριάς. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής ακολούθησε προπονήσεις του Ηρακλή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις, με τον Γιάννη Φασουράκη και τους κυανόλευκους να προχωρούν στην απόκτησή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου