ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα

χτυπάει-σε-όλα-τα-μέτωπα-505333

Η Νίκη Βόλου υπολογίζει και στους ποδοσφαιριστές των Ν.Α. που αποχώρησαν πέρυσι το καλοκαίρι

Αφού το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου κατέληξε στους ποδοσφαιριστές, που προκρίθηκαν από τα καμπ αξιολόγησης και συνεχίζουν να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Μπίλη και των συνεργατών του, τόσο το τεχνικό επιτελείο όσο και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής εξετάζουν περιπτώσεις παικτών, βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί τους, περιμένοντας και τις επαφές με όσους αποχώρησαν το καλοκαίρι του 2014 από τους Νέους Αθλητές Νίκης.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Σε όλα τα μέτωπα εξακολουθεί να εργάζεται η Νίκη Βόλου, με στόχο τα πάντα να είναι πανέτοιμα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι μετά την κατασκοπεία σε γήπεδα την περασμένη Κυριακή ολοκλήρωσαν χθες ακόμη μία εβδομάδα προπονήσεων και θα επιστρέψουν στο γήπεδο την ερχόμενη Τρίτη, με τον Λεωνίδα Μπίλη να υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας στα μέσα Ιουνίου αλλά και στη συνέχεια για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.

Πέραν των παικτών που βρίσκονται ήδη στους κυανόλευκους ή αυτούς που θα μετακομίσουν στη Νίκη, το τεχνικό επιτελείο θα εξετάσει και τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι από τους Νέους Αθλητές Νίκης, με στόχο να επιστρέψουν και στελεχώσουν είτε την πρώτη ομάδα στη Γ’ Εθνική είτε τους Νέους Αθλητές Νίκης στην Β’ τοπική κατηγορία ΕΠΣΘ, όπου θα δηλωθεί εκ νέου συμμετοχή.

Οι συγκεκριμένοι παίκτες κέρδισαν την «ελευθερία» τους με αίτησή τους προς την Επιτροπή Ιδιότητας – Μετεγγραφών της ΕΠΟ έπειτα από την απόφαση της ομάδας να μη δηλώσει συμμετοχή στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, όποιος ποδοσφαιριστής προβεί σε μια τέτοια κίνηση, αποδεσμεύεται προσωρινά από το σωματείο στο οποίο ανήκει, εγγραφόμενος σε σωματείο της επιθυμίας του. Ωστόσο, μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου ο ποδοσφαιριστής εντάσσεται αυτοδίκαια στο σωματείο από το οποίο προσωρινά αποδεσμεύτηκε. Επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας, μετά από επαφές που θα έχει μαζί τους, είναι να επιστρέψουν οι περισσότεροι στη Νίκη, είτε για την πρώτη ομάδα είτε για τους Νέους Αθλητές.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται παράλληλα να ανακοινωθούν και οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές είτε ομάδων της Γ’ Εθνικής, είτε άλλων που συμμετέχουν στα playout της Football League, παιχνίδια που παρακολούθησε από κοντά και ο ίδιος ο Λεωνίδας Μπίλης.

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ.

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο V.I.P.) 250 ευρώ

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ

5) Οικογενειακά 200 ευρώ

Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 24210-60320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Διαρκείας σε Αλμυρό και Θεσσαλονίκη

Από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του συλλόγου ανακοινώνεται ότι οι φίλοι της ομάδας που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να κάνουν αίτηση προεγγραφής, για να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς, μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία Αδελφών Ξάνθη, στο τέρμα της οδού Ολύμπου στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλ. επικοινωνίας 2310544523. Επίσης, όσοι φίλαθλοι της ομάδας στην επαρχία Αλμυρού επιθυμούν να κάνουν προεγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο Κρεοπωλείο «Ο ΣΤΕΛΙΟΣ» στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου στον Αλμυρό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου