ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανέτοιμος για τη μάχη του ΟΑΚΑ

πανέτοιμος-για-τη-μάχη-του-οακα-509410

Τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα στην Αθήνα θα διεκδικήσει σήμερα (7 μ.μ.) ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στην ΑΕΚ

Η 5η αγωνιστική των playoffs της Football League διεξάγεται σήμερα Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Βόλου να δίνει το δυσκολότερο παιχνίδι της μίνι διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ την πρωτοπόρο ΑΕΚ (7 μ.μ., ΟΤΕ Sport2). Μετά το αποτέλεσμα στην Κόρινθο και το ανεβασμένο ηθικό, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με πίστη και αισιοδοξία αναχώρησαν για την πρωτεύουσα, όπου θα παλέψουν για θετικό αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Στην έδρα, όπου κανένας δεν έχει καταφέρει να πάρει φέτος θετικό αποτέλεσμα είτε στο πρωτάθλημα είτε στα playoffs, αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, για να αυξήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης της τρίτης θέσης, που μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει στη Super League.

O 39χρονος τεχνικός, που έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση απέναντι και στην Παναχαϊκή, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων, με τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο, που εξέτισε την τιμωρία του, να επιστρέφει πιθανότατα στην αρχική ενδεκάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα αγωνιστούν βασικοί -εκτός απρόοπτου- θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να απαρτίζεται από τους Ρίζο, Ζέρη, Μπουτζίκο, Μπάρμπα, Γιαλούση, Ρόκα, Τριανταφυλλάκο, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτη, Θέο και Διαμαντόπουλο.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε τους 17 ποδοσφαιριστές της αποστολής. Στο Βόλο έμειναν οι τραυματίες Αλέξανδρος Νικολιάς, Χερόν Μπεριάν, Χρήστος Ιντζίδης και οι Αλέξανδρος Κασμερίδης και Δημήτρης Κεσίδης.

Ετσι, η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής: Μπιτάνγκ, Μπαλντοβαλίεφ, Γιαλούσης, Διαμαντόπουλος, Ζέρης, Καρράς, Κολίτσης, Μακρυδημήτρης, Μαργαρίτης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Θέος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Ρίζος.

«Πρωτοφανής εμπειρία να αγωνίζεσαι στο ΟΑΚΑ»

Ενας πρώην κιτρινόμαυρος, ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί δεν είναι διαθέσιμος για τη σημερινή μάχη, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον Ολυμπιακό Βόλου, το Δημήτρη Ελευθερόπουλο αλλά και για το πέρασμά του από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως «η ομάδα μου θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο ΟΑΚΑ». Αναλυτικά τα όσα τόνισε στην ιστοσελίδα «AEK Live»:

Σχετικά με τη χρονιά που διανύει στον Ολυμπιακό Βόλου: «Η χρονιά στο σύνολό της κρίνεται ως επιτυχημένη. Τουλάχιστον έτσι θα την χαρακτήριζα προσωπικά. Εχουμε αλλάξει δυο προπονητές μέχρι στιγμής στη χρονιά. Με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο η ομάδα βρίσκει την ταυτότητά της και έχουμε ανέβει αισθητά παρότι στην αρχή δεν φαινόντουσαν καλά τα πράγματα και προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στη Football League. Στο πρωτάθλημα τα πήγαμε καλά ωστόσο τα playoffs είναι κάτι εντελώς διαφορετικό διότι εκεί η ομάδα μου έχει να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας σε ένα μίνι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών».

Αναφορικά με το στόχο της ομάδας του στο σημερινό ματς: «Πάμε για το καλύτερο δυνατό… Είναι πρωτοφανής εμπειρία να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Εμείς σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ, η οποία διαθέτει ποιότητα στις τάξεις της, ωστόσο θα πάμε και σε αυτήν την αναμέτρηση για ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιο συγκεκριμένα για τη νίκη, γιατί όχι;».

Για το πέρασμά του από την ΑΕΚ: «Εφυγα στεναχωρημένος, δεν κρατώ βέβαια κακία σε κανένα μέσα από την ομάδα αλλά έχω παράπονα από τους ανθρώπους της ομάδας, όχι ως προς το πως μου φέρθηκαν, αλλά για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να πάρω τις ευκαιρίες που μου άξιζαν και αναλογούσαν. Πιστεύω ότι μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα της ΑΕΚ».

Με Στυλιάρα διαιτητή

Ο Δημήτρης Στυλιάρας του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας θα σφυρίξει στο σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ, έχοντας βοηθούς τους Νεκτάριο Παστρωμά από τη Δυτική Αττική και Δημήτριο Ζυγούρη από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος ορίστηκε ο Ιωάννης Δελφάκης από την Αρκαδία και παρατηρητής ο Δημήτριος Τσορτανίδης (Αχαΐας).

Ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδας ορίστηκε στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο. Τέλος, ο Γιώργος Δασκαλόπουλος από την Κορινθία θα είναι ο άρχων του αγώνα της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κόρινθο.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σήμερα, Τετάρτη (7 μ.μ.)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Ηρακλής – Λάρισα

Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης

Η Βαθμολογία

1. ΑΕΚ 19

2. Ηρακλής 16

3. Απόλλων 7

4. Λάρισα 6

5. Ολυμπιακός 4

6. Παναχαϊκή 0

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου