ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Σήκωσαν μανίκια… για τα καλά

σήκωσαν-μανίκια-για-τα-καλά-527889

Το τεχνικό επιτελείο και οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου εργάζονται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα

«Πίστη, τιμή κι αφοσίωση» είναι το τρίπτυχο στο οποίο θα βασιστεί το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου με στόχο όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, όπως τόνισε ο τεχνικός, Λεωνίδας Μπίλης. Ολοκληρώθηκε χθες το πρώτο στάδιο των δοκιμών νεαρών ποδοσφαιριστών, με τους ανθρώπους της Νίκης να ανανεώνουν το ραντεβού τους για νέες δοκιμές την ερχόμενη εβδομάδα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Περισσότεροι από 60 νεαροί ποδοσφαιριστές πέρασαν κατά το περασμένο διήμερο το κατώφλι των εγκαταστάσεων του Olimpico. Ο νέος τεχνικός των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης, και οι συνεργάτες του, τσέκαραν τις δυνατότητές των συμμετεχόντων σε αγωνιστική δράση, με μερικούς απ’ αυτούς να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να δίνουν νέο ραντεβού δοκιμής τους. Το ταλέντο σε αρκετούς περισσεύει και αυτό που απομένει, εφόσον ενταχθούν στη Νίκη Βόλου, είναι η δουλειά, προκειμένου να ενσωματωθούν στα ρόστερ της Νίκης και των Νέων Αθλητών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και να δώσουν ώθηση για την επόμενη μέρα. Οι δοκιμές θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα, αφού όπως τόνισε και ο νέος τεχνικός της Νίκης:

«Οι παίκτες που θα επιλέξουμε, θα πρέπει να περάσουν από λεπτομερειακή προσπάθεια, επιστημονική και μη και να περάσουν από το μικροσκόπιο. Αυτά τα 26 παιδιά, συν 4-5 από τις ακαδημίες μας, θα πρέπει να περάσουν μια σπαρτιατική αγωγή στο ποδόσφαιρο και στους ρυθμούς του 2015.

Ξεκινήσαμε από τα παιδιά της Μαγνησίας, από τα παιδιά της Νίκης, γιατί από αυτά τα παιδιά θα έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Βασιζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις και στη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Δεν φοβόμαστε τίποτα και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε, είναι δύσκολο αλλά θα γίνει εφικτό. Θα σας ακουστεί περίεργο αλλά μπορεί να είναι πάνω από 500 στη λίστα. Δεν θα αφήσουμε καμία λεπτομέρεια. Σαφώς ένας ποδοσφαιριστής που είναι από το Βόλο και πληροί τις προϋποθέσεις και ένας ποδοσφαιριστής που έχω συνεργαστεί μαζί του θα έχει πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους».

Φιλικό παλαιμάχων αύριο

Φιλικό αγώνα θα δώσουν αύριο Σάββατο (9/5) οι Βετεράνοι της Νίκης και της Ομόνοιας Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νεάπολης στις 5 το απόγευμα. Η σχετική ανακοίνωση: «Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 09/05/2015 και ώρα 17:00 στο γήπεδο της Νεάπολης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των Βετεράνων Νίκης και της Ομόνοιας Βόλου. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. Εκ της Διοίκησης των Βετεράνων».

Προεγγραφές για τα διαρκείας της Νίκης

Ανακοινώθηκαν από την Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ενώ οι προεγγραφές ξεκίνησαν χθες Πέμπτη με μότο το «συμμετέχω ενεργά – στηρίζω την προσπάθεια». Αναλυτικά:

«Από την Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2015-16 για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

1) Συνδέσμων / Ευπαθών ομάδων / Παιδικά (άνω των 12 ετών) 70 ευρώ. Πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

2) Σκεπαστή (κέντρο-V.I.P.) 250 ευρώ.

3) Σκεπαστή (δεξιά και αριστερά των V.I.P.) 150 ευρώ.

4) Σκεπαστή κερκίδα (άκρα) 120 ευρώ.

5) Οικογενειακά 200 ευρώ με πρόσβαση στη Θύρα 3 και στην κερκίδα της Μαιάνδρου.

*Τα εισιτήρια διαρκείας δεν θα ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες της ομάδας. Οι προεγγραφές άρχισαν χθες 07/05/2015. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο στους Συνδέσμους οπαδών, αλλά και στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία και ώρες 19:00-21:00 (τηλ. επικοινωνίας 2421060320). Συμμετέχω ενεργά – Στηρίζω την προσπάθεια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου