ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκάθαρος ο στόχος

ξεκάθαρος-ο-στόχος-542258

Ο Ολυμπιακός Βόλου βλέπει ως ευκαιρία για αποδείξεις το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Ηρακλή

Την προετοιμασία για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας (4/5, 6 μ.μ.) στο ΕΑΚ απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης αρχίζει ουσιαστικά από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να «διαβάσουν» τον αντίπαλο για να φτάσουν στη νίκη, που θα δώσει νέο ενδιαφέρον στα playoffs της Football League και θα ξαναβάλει τους Βολιώτες στο παιχνίδι.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την κατάληψη μίας θέσης στην πρώτη δυάδα και να δείξει τα… δόντια του σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο της Super League, θέλει την ερχόμενη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Ηρακλή.

Οι Βολιώτες, που στην πρεμιέρα ήρθαν 0-0 στην αήττητη έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης, θέλουν αφενός να στείλουν ένα μήνυμα στον «γηραιό», αφετέρου να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο μίνι πρωτάθλημα και να δώσουν το έναυσμα ενόψει της συνέχειας, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε βαθμολογικό επίπεδο.

Ρεπό περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους, που αρχίζουν από σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για το δευτεριάτικο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Ηρακλής, πριν τον αγώνα του ΕΑΚ, δίνει σήμερα στη Ξάνθη παιχνίδι… ζωής και θανάτου για το Κύπελλο απέναντι στην τοπική Σκόντα, κάτι που θα επηρεάσει -θετικά ή αρνητικά- τους κυανόλευκους πριν το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των playoffs

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τριών ποδοσφαιριστών που δεν αγωνίστηκαν στο ματς της Ριζούπολης. Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Γιώργος Θέος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος θα είναι απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του μέχρι το ματς με τον Ηρακλή και ο Χερόν Μπεριάν, ο οποίος επιστρέφει σήμερα Τετάρτη μετά τον αγώνα της εθνικής Λιβερίας Κ23.

Εκτίει με Παναχαϊκή ο Τριανταφυλλάκος

Στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής απέναντι στην Παναχαϊκή στην Πάτρα θα εκτίσει την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών, που συμπλήρωσε στη Ριζούπολη, ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος. Αυτό σημαίνει, πως ο νεαρός θα είναι στη διάθεση του 38χρονου τεχνικού, τόσο για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (4/5) με τον Ηρακλή, όσο και για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ το Σάββατο (9/5), επίσης στο Βόλο.

«Ευχαριστώ» στο Επιμελητήριο

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη βοήθεια προς το σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, ευχαριστεί το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας και τον Πρόεδρο του κ. Μπασδάνη Αριστοτέλη για τη χορηγία προς το Σύλλογο. Ο αθλητισμός θεωρούμε ότι πρέπει να στηρίζεται από τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής, αποτελεί ανάχωμα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νεολαία, ιδιαίτερα όταν η κοινωνία μας χειμάζεται από την παρατεταμένη κρίση, ενώ αντίστοιχες βοήθειες ενισχύουν και το φρόνημα των εθελοντών διοικητικών παραγόντων να συνεχίσουν την ανιδιοτελή προσφορά τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου