ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Χτίζεται» η νέα σύνθεση

χτίζεται-η-νέα-σύνθεση-551494

Τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Νίκης Βόλου ανέλαβε ο Θάνος Θεοδώρου

Διοικητικό συμβούλιο αποφάσεων και επισημοποιήσεων αποδείχθηκε αυτό που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης για την Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου. Μεταξύ άλλων, γνωστοποιήθηκε πως καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος επιστρέφει στους κυανόλευκους, μετά τη θητεία του στους Νέους Αθλητές και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ τη σεζόν 2013-14.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Από τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Νίκη Βόλου ο Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος φέτος κάθισε στον πάγκο των Μυρμιδόνων Πλατάνου και επιστρέφει στους κυανόλευκους, λαμβάνοντας ένα κομβικό πόστο ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16. Επίσης, ανακοινώθηκε η έναρξη εργασιών στο μέρος του γηπέδου στο χώρο του ΟΣΕ και η διαδικασία αξιολόγησης προπονητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη το βράδυ Δ.Σ. της επιτροπής ποδοσφαίρου του συλλόγου και αποφασίστηκαν τα εξής: 1) Καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Θάνος Θεοδώρου. 2) Αρχίζουν άμεσα οι εργασίες για την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα στο γήπεδο που βρίσκεται στο πίσω μέρος του Π. Μαγουλάς, στον χώρο του Ο.Σ.Ε. 3) Έχουν αρχίσει οι επαφές με προπονητές, προκειμένου να περάσουν από μία διαδικασία αξιολόγησης και να υπάρξει η κατάλληλη επιλογή αυτού που θα ηγηθεί της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, αλλά και σε μία σειρά άλλων ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και τη στελέχωση της ομάδας».

«Ευχαριστούμε το Θησέα»

Παράλληλα, η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του Θησέα για τη φιλοξενία στο προχθεσινό φιλικό στην Αγριά, σημειώνοντας: «Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Αγριάς, η ομάδα Νέων του Συλλόγου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με αντίπαλο τον γηπεδούχο Θησέα. Το γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Ντίνος Βουρδάκης στο Α΄ ημίχρονο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Χρήστος Γκάμπας έχασε πέναλτι. Η ομάδα έδειξε εμφανή σημάδια βελτίωσης, είχε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα και δέχθηκε την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Η Επιτροπή ευχαριστεί τη διοίκηση του Θησέα για τη φιλοξενία».

Νέο φιλικό αύριο

Σε αγωνιστική δράση θα παραμείνουν οι νεαροί παίκτες του Κώστα Μπράτσου, δίνοντας νέο φιλικό. Συγκεκριμένα, αύριο Σάββατο (25/4) στις 5 μ.μ. οι Νέοι της Νίκης θα δώσουν ακόμη ένα -επίσης δυνατό- στο γήπεδο Διμηνίου απέναντι στην τοπική Α.Ε.Δ. Η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του υπερπρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ αλλά παρά το 1-0 του πρώτου αγώνα εντός έδρας, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τρόπαιο, αφού ηττήθηκε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι του επαναληπτικού στον Αλμυρό απέναντι στον Γ.Σ.Α. Η ανακοίνωση: «Αύριο Σάββατο 25/04/2015 και ώρα 17:00 στο Διμήνι η ομάδα Νέων της Νίκης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την τοπική Α.Ε. Διμηνίου. Η βολιώτικη ομάδα συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια, αφού τεχνική ηγεσία και διοίκηση θεωρούν πως μέσα από αυτά θα μπορέσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην πρώτη ομάδα της Νίκης για τη νέα αγωνιστική χρονιά».

Μία αγωνιστική χωρίς κόσμο

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η μπασκετική Νίκη Βόλου, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΚ, για όσα συνέβησαν στον αγώνα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών απέναντι στον Α.Ο. Αγρινίου στον κλειστό της Νέας Ιωνίας. Μετά από συντονισμένες κινήσεις και απολογητικό υπόμνημα που παρουσίαζε τα γεγονότα ακριβώς όπως συνέβησαν, σε συνδυασμό με την έκθεση του παρατηρητή, οι κυανόλευκοι γλίτωσαν μεγαλύτερη τιμωρία και πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι, αφού ήταν υπότροποι και είχαν μπροστά τους τον κίνδυνο τιμωρίας που μπορούσε να φτάσει ακόμη και τις τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Η Νίκη Βόλου θα εκτίσει την ποινή της στον κομβικής σημασίας αγώνα με την Καστοριά που θα γίνει στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» στις 3/5. Η ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΟΚ: «Σας ενημερώνουμε ότι η Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. στην συνεδρίασή της, επικύρωσε εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος και επέβαλε στο Σωματείο σας την ποινή της διεξαγωγής μίας (1) αγωνιστικής ημέρας «κεκλεισμένων των θυρών» (Άρθρο 82 παρ. Γα Κανονισμών Ε.Ο.Κ.), για τα συμβάντα στον αγώνα ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ της 05/04/2015».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου