ΤΟΠΙΚΟ

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Τον… ανάγκασε να χάσει

μαγνησιακοσ-τον-ανάγκασε-να-χάσει-562643

Την ήττα (2-1) στο γήπεδο Μονυσούπολης απέναντι στην τοπική Ροδόπη 87 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Μαγνησιακού στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής. Κύριος υπαίτιος του τελικού αποτελέσματος, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι της βολιώτικης ομάδας, ήταν η διαιτητική τριάδα των Ρέμπα, Μανάλη και Μπαχτσεβάνη από την Καβάλα, οι οποίοι… ανακάλυψαν τέρμα και πέναλτι, έδιναν… μπασκετικά φάουλ και πολλές κίτρινες, εκνευρίζοντας έτσι τις Βολιώτισσες. Μερίδιο ευθύνης και στον παρατηρητή αγώνα Κακουλίδη, ο οποίος κατάγεται από τη Ροδόπη και σφύριζε… αδιάφορα στις προκλητικές διαιτητικές αποφάσεις.

Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενες του Θοδωρή Κατσαμόρα είχαν την υπεροχή στο πρώτο 10λεπτο αλλά είδαν τις γηπεδούχες να ανοίγουν το σκορ (17’) σε μία φάση, όπου η Παρμαξή έκανε τη σέντρα, η Μαργαρίτη μάζεψε την μπάλα, αφού χτύπησε στο δοκάρι, κι ενώ όλοι περίμεναν να συνεχιστεί το παιχνίδι, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία δείχνοντας πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας. Ο Μαγνησιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για άμεση ισοφάριση σε φάουλ της Μεγαγιάννη που αποκρούστηκε (20’), ενώ στο 22’ μετά από προσπάθεια της Τερζίδου, η Παρμαξή με πλασέ έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενες μπήκαν πιο δυνατά, έχασαν ευκαιρίες και έφτασαν στη μείωση του σκορ στο 61’. Η Σέλα εκτέλεσε φάουλ, η Χρυσικοπούλου έκανε την πρώτη κεφαλιά, η τερματοφύλακας απέκρουσε αλλά η Λιάκου πήρε το ριμπάουντ, κάνοντας το 2-1. Σε εκείνο το σημείο φάνηκε η διάθεση των διαιτητών, που δεν άφησαν περιθώρια στο Μαγνησιακό έστω για το βαθμό και έδωσαν πέναλτι στο 86’, όταν η Μεγαγιάννη απλά απομάκρυνε την μπάλα από την περιοχή. Ωστόσο, το πέναλτι χάθηκε από την Παρμαξή. Ετσι, μετά την ήττα, οι Βολιώτισσες υποχώρησαν στην τελευταία θέση του 1ου ομίλου (-1 από τη Ροδόπη) και στην τελευταία αγωνιστική θα τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στον Αγρ. Αστέρα (3/5), περιμένοντας και τα αποτελέσματα των συνδιεκδικητών της παραμονής.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Μαργαρίτη, Μεγαγιάννη, Ντοκούζη, Ζαμπάκα, Κοσμοπούλου, Μανιαδάκη (75’ Καραλή), Ξάνθη, Σέλα, Λιάκου, Πέτση (46’ Δερβενιώτη), Χρυσικοπούλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου