ΠΟΛΟ

Πανηγυρικά στα τελικά ο ΟΥΚ

πανηγυρικά-στα-τελικά-ο-ουκ-577756

Ολοκληρώθηκε χθες η Β’ φάση (ημιτελική) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών με τον ΟΥΚ Βόλου να παίρνει την πρόκριση στα τελικά από τον όμιλο του Βόλου, ενώ ο ΝΟΒΑ δεν κατέβηκε στους αγώνες λόγω υποχρεώσεων των αθλητών που δεν επέτρεψαν στον τεχνικό Ζαφείρη Χαλά τη συγκρότηση ομάδας. Στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας την περασμένη Δευτέρα οι παίκτες του Ζαφείρη Μαρινάγη επικράτησαν με 14-8 του ΝΟ Λάρισας και πήραν (με 5-0) τη νίκη απέναντι στο ΝΟΒΑ, ενώ χθες ολοκλήρωσαν τη φάση με νέα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στον Απόλλο με 15-7. Ετσι, ο ΟΥΚ τερμάτισε στην πρώτη θέση και μαζί με τον Απόλλο πανηγύρισαν την είσοδο στα τελικά. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα ολοκληρωθούν σήμερα Μ. Τετάρτη το βράδυ οπότε και θα γνωρίζουμε και τις δέκα ομάδες που θα προκριθούν. Η τελική φάση (δύο όμιλοι των πέντε ομάδων) θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον ερχόμενο Ιούλιο.

Τα αποτελέσματα στον όμιλο του Βόλου (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου): Απόλλο – ΝΟ Λάρισας 7-6, ΟΥΚ Βόλου – ΝΟΒΑ 5-0 χωρίς αγώνα, Απόλλο – ΝΟΒΑ 5-0 χωρίς αγώνα, ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 14-8, ΟΥΚ – Απόλλο 15-7

Η βαθμολογία: ΟΥΚ 6, Απόλλο 3, Λάρισα 0, ΝΟΒΑ –

Με την ομάδα του ΟΥΚ αγωνίζονται οι: Πάκος Εμμανουήλ, Δίπλας Ιωάννης, Καραγιάννης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Δημητρίου Ευθύμης, Μαρτζούχος Αγγελος, Στεργίου Γιώργος, Τσιανάκας Δημήτρης, Καλιτζαίος Αναστάσης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Χαμίτης Δημήτρης, Κυριαζής Αλέξανδρος, Αλεξίου Σπύρος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς, Καραΐσκος Μάνος, Τσιαμπανογιάννης Χρήστος.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Βόλου πρόσθεσε ακόμη μία επιτυχία, μετά την είσοδο των Εφήβων στα τελικά (θα αρχίσουν στις 25/4 στη Θεσσαλονίκη), ενώ οι Παίδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση, αγωνιζόμενοι την Παρασκευή 17/4.

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου