ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δουλειά για την υπέρβαση

δουλειά-για-την-υπέρβαση-577807

Τον χαρακτήρα που απέκτησε επί Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός Βόλου με στόχο την υπέρβαση, τις καλές εμφανίσεις και στα playoffs και τη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη δυάδα για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Διαφορετικό πρόσωπο έδειξε ο Ολυμπιακός Βόλου από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο 38χρονος τεχνικός κατάφερε να δώσει ταυτότητα στην ομάδα και έναν χαρακτήρα που οδήγησε τους ερυθρόλευκους σε σερί νικών, δυναμώνοντας τις γραμμές, και τελικά στο να κλειδώσει την είσοδο στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Πλέον, οι Βολιώτες στρέφονται στα playoffs με καθημερινές προπονήσεις και στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βελτίωση πριν τις μάχες. Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (10/4) το πρωί, στη συνέχεια θα τους δοθεί η πασχαλινή άδεια και θα επιστρέψουν στην προετοιμασία τους ενόψει των playoffs τη Δευτέρα του Πάσχα (13/4).

Κατατέθηκε ο φάκελος

Στην Αθήνα μετέβησαν χθες, Μεγάλη Τρίτη, ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Ανδρέας Κικίλιας και ο οικονομικός διευθυντής κ. Γιώργος Παγάνης, οι οποίοι επισκέφθηκαν την ΕΠΟ και κατέθεσαν στο τμήμα αδειοδότησης τον φάκελο της ΠΑΕ.
Τους προηγούμενους μήνες, οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα, προκειμένου να συμπληρώσουν τον φάκελο και να τον καταθέσουν στο αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ. Από εκεί και πέρα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ θα εξετάσει τον φάκελο των Βολιωτών και θα αποφανθεί αν η ΠΑΕ θα πάρει αδειοδότηση για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 σε Super League και Football League. Πέρυσι η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κατάφερε να πάρει την αδειοδότηση για την Football League, όχι όμως και για την Super League, στην περίπτωση που αγωνιζόταν.

Περιμένουν την κλήρωση

Στην Τρίτη του Πάσχα (14/04) προσανατολίζεται η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την κλήρωση των playoffs και των playouts. Ωστόσο και η συγκεκριμένη ημερομηνία μόνο βέβαιη δεν είναι, αφού δεν αποκλείεται τελικά αυτή να διενεργηθεί στις 15 Απριλίου. Ετσι, αβέβαιη παραμένει και η έναρξη των μπαράζ, με τις πιθανές ημερομηνίες να είναι η Κυριακή (19/04) ή η Τετάρτη (22/04).

Συγκεκριμένα, χθες Μ. Τρίτη (07/04) εκδικάστηκαν οι υποθέσεις των Φωστήρα, Εθνικού Σερρών, Ηρακλή, όμως μέχρι να βγει η απόφαση, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η επικύρωση της βαθμολογίας, αρά και η κλήρωση των playoffs και playouts, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κατατεθεί έφεση κατά της οποιασδήποτε πρωτοβάθμιας απόφασης ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας.

Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το θάνατο της μητέρας του Μάνου Κρατήρα, Αικατερίνης. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους της Δ.Σ. της ΠΑΕ, Μάνου Κρατήρα για το θάνατο της μητέρας του, Αικατερίνης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου