ΠΟΛΟ

«Ο ΝΟΒΑ πάντα στην καρδιά μου»

ο-νοβα-πάντα-στην-καρδιά-μου-590191

Την παραίτησή του υπέβαλε ο τεχνικός Γιάννης Δημαρέλος, δηλώνοντας υπερήφανος για τη συνεργασία με το βολιώτικο σύλλογο

«Παρελθόν» από το ΝΟΒΑ αποτελεί ο Γιάννης Δημαρέλος. Ο Βολιώτης τεχνικός, μετά την παραμονή της γυναικείας ομάδας στην Α1 πόλο υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη φετινή πορεία, τις οικονομικές δυσκολίες, την περηφάνια του για το σύλλογο, ενώ θυμάται την πρώτη του συνάντηση με τους ανθρώπους του ΝΟΒΑ πριν τρία χρόνια.

Συνέντευξη στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΤΗ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του εκφράζει μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ο άκρως πετυχημένος προπονητής υδατοσφαίρισης, Γιάννης Δημαρέλος, ο οποίος παραιτήθηκε από προπονητής του ΝΟΒΑ. «Οποιος έχει περάσει από το ΝΟΒΑ είτε ως αθλητής είτε ως προπονητής έχει την ομάδα πάντα στην καρδιά του. Γι’ αυτό κι εγώ θέλω να βλέπω πάντα στο σωματείο αυτό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερες επιτυχίες», το μήνυμά του. Αναλυτικά:

Για τη φετινή πορεία και τη συνέχεια του ΝΟΒΑ: «Η φετινή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Πριν τρία χρόνια όταν ανέλαβα την τεχνική ηγεσία του ΝΟΒΑ η γυναικεία ομάδα αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική και η αντρική στη Γ’. Σήμερα παραδίδω τη γυναικεία στην Α1, με παραμονή τους μάλιστα σε αυτή, και την αντρική στην Α2. Πρόκειται για την πιο επιτυχημένη τριετία στην ιστορία του συλλόγου. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτή την ομάδα. Τα πρόσωπα, οι προπονητές και οι παράγοντες έρχονται και παρέρχονται. Ο ΝΟΒΑ όμως παραμένει και πρέπει να παραμείνει σε αυτό το υψηλό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται τώρα και αν γίνεται να πάει ψηλότερα. Οποιος έχει περάσει από το ΝΟΒΑ είτε ως αθλητής είτε ως προπονητής έχει την ομάδα πάντα στην καρδιά του. Γι’ αυτό κι εγώ θέλω να βλέπω πάντα στο σωματείο αυτό να έχει πάντα όσο το δυνατόν μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για τις δυσκολίες της φετινής περιόδου και τους συμπαραστάτες: «Η φετινή χρονιά ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη. Από κάθε άποψη. Αντιμετωπίσαμε πολλά οικονομικά προβλήματα, τα οποία καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε χάρη στη βοήθεια και των οικονομικών θυσιών του προέδρου κ. Γεροβασίλη για να ανταπεξέλθουμε στα περισσότερα παιχνίδια. Δε αγωνιζόμασταν πλήρεις και γι’ αυτό είχαμε μια ανομοιογένεια ως ομάδα. Αλλά παρά τις δυσκολίες καταφέραμε την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία που είναι για ‘μένα η μεγαλύτερη επιτυχία της βολιώτικης υδατοσφαίρισης τα τελευταία 30 χρόνια. Εγώ και οι συνεργάτες μου, ο κ. Μπακαλάκης και ο κ. Νικολάου αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που συνδέσαμε τα ονόματά μας με αυτή την ιστορική επιτυχία του συλλόγου. Πέρα από το γεγονός ότι θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο κ. Γεροβασίλη, που δεν θα πετυχαίναμε τίποτα χωρίς τη βοήθεια, την αγάπη και τις οικονομικές του θυσίες, θέλω να πω ευχαριστώ και στο γραμματέα κ. Δημαρέλο και την έφορο της συγχρονισμένης κολύμβησης κ. Παρασκευοπούλου για την ποικιλότροπή προσφορά τους».

Για την πρώτη του συνάντηση πριν τρία χρόνια στο ΝΟΒΑ, τις υποδομές, τη «χρυσή» συνταγή και το αύριο: «Οταν πρωτοξεκίνησα πριν τρία χρόνια, στην πρώτη συγκέντρωση βρισκόμουν εγώ, ο Χαλάς, ο Μπακαλάκης, ο Νικολάου και τρεις αθλητές. Πέρα από το ότι έχουμε πετύχει ανόδους κατηγοριών, ο ΝΟΒΑ στις μικρότερες κατηγορίες, όπου η εφήβων και η νέων τα τρία αυτά χρόνια περνούν πάντα από την πρώτη φάση των αγώνων μαζί με τον ΟΥΚ. Είναι κι αυτό μία επιτυχία που μέχρι τώρα δεν είχε παρουσιαστεί στην ιστορία του συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι έγινε έργο στις υποδομές και εκεί θα πρέπει να στηριχθεί το κάθε σωματείο στη δεδομένη οικονομική κατάσταση που ζούμε σήμερα για να μπορέσει να επιβιώσει».

Για το δικό του μέλλον: «Θα ξεκουραστώ. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ κουραστική. Το μέλλον δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει και βέβαια παραμένω εν ενεργεία προπονητής».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου