ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τη στήριξη του Μπατζιάκα

με-τη-στήριξη-του-μπατζιάκα-592282

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας για το Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του 2014 παρευρέθηκε χθες ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων – Τύπου και Εφορος Ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας. Ο κ. Γκόλιας εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των κυανόλευκων για τα «μηδαμινά» αντανακλαστικά, όπως τα χαρακτήρισε, της ΕΠΣΘ και συγκεκριμένα του προέδρου, κ. Τάσου Μπατζιάκα αναφορικά με το θέμα της Νίκης και τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική, την ώρα που η ΕΠΣ Ηρακλείου αντέδρασε αμέσως στην αντίστοιχη περίπτωση του ΟΦΗ. Από την πλευρά του, ο κ. Μπατζιάκας τόνισε πως ποτέ δεν κλήθηκε σε Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ώστε να παρέμβει στο ζήτημα, ενώ συμπλήρωσε πως «μπορούμε όποτε με καλέσετε, εγώ είμαι στη διάθεσή σας, να πάμε μαζί στην ΕΠΟ».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γκόλιας τόνισε κατά την παρέμβασή του: «Εχω την τιμή να εκπροσωπώ τη Νίκη Βόλου. Με ευκαιρία την αφορμή της πρώτης επαφής που έχουμε, κύριε πρόεδρε, θα ήθελα να εκφράσω τη δυσαρέσκεια της ομάδας μου προς το πρόσωπό σας για τα μηδενικά αντανακλαστικά που έχετε δείξει μέχρι τώρα στο θέμα της Νίκης, τη στιγμή που η αντίστοιχη ΕΠΣ Ηρακλείου δύο – τρεις μέρες μετά την αποχώρηση του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα, πήρε αμέσως θέση, απαντώντας και στις δηλώσεις Κοντονή για το θέμα της συμμετοχής του ΟΦΗ στη Γ’ Εθνική. Δεν δείξατε καθόλου αντανακλαστικά. Σας χάρηκα τότε που ήσασταν πολύ κινητικός και πολύ δραστήριος με το θέμα του Ολυμπιακού και δικαίως, γιατί ήταν υποχρέωσή σας. Εκπροσωπούσατε τον Ολυμπιακό, που είναι ομάδα της πόλης. Ετσι λοιπόν εκπροσωπείται και τη Νίκη και περιμένουμε την άμεση αντίδραση της ΕΠΣΘ και τη δική σας στο θέμα της Νίκης για τη συμμετοχή του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Να γνωρίζετε ότι από δω και πέρα η Νίκη θα είναι παρούσα σε όλες τις εξελίξεις και σας θέλουμε αρωγό στην προσπάθεια που κάνουμε και περιμένουμε την αντίδρασή σας».

Η απάντηση του προέδρου, Τάσου Μπατζιάκα: «Καταρχάς να σας πω ότι εγώ με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης Βόλου, είχα μια πολύ καλή σχέση. Νομίζω ότι τη Νίκη την έχω βοηθήσει, και δεν το ξέρετε, περισσότερο απ’ όσο έχω βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Πάρα πολύ περισσότερο. Ομως θέλω να πω το εξής. Η Νίκη αποχώρησε από το πρωτάθλημα μόνη της. Είναι διαφορετικό το θέμα του Ολυμπιακού, διαφορετικό της Νίκης. Ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος έπαιζε στο Europa League και για πολιτικούς λόγους και μόνο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε να τον υποβιβάσει, ενώ η Νίκη αποχώρησε μόνη της.

Ενω λοιπόν είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον πρώην πρόεδρο της Νίκης, που αποχώρησε, όταν εγώ έβαλα υποψηφιότητα στο Δήμο Βόλου μου είπε «εδώ βάζουμε μία κόκκινη γραμμή, μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου άλλη φορά» και δεν ασχολήθηκα ξανά.

Οσον αφορά τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, ποτέ δεν με καλέσατε, ούτε στις Γ.Σ., ενώ εγώ είμαι μέλος της Νίκης. Δεν στείλατε ποτέ ένα έγγραφο να καλέσετε τον πρόεδρο της Ενωσης. Παρόλα αυτά η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει καταλήξει για τις ομάδες που αποχώρησαν από την Α’ που θα πάνε. Οταν πάτε κάτω στην ΕΠΟ καλέστε με να πάμε μαζί. Εγώ δεν είπα όχι. Είμαι στη διάθεσή σας».

ΚΩΝ. ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου