ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πανέτοιμος για το φινάλε και τη μάχη στα playoffs

πανέτοιμος-για-το-φινάλε-και-τη-μάχη-στ-594735

Ευνοϊκά ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική και προτελευταία του Βορείου ομίλου της Football League για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά τη νίκη του στις Σέρρες απέναντι στον Εθνικό, πέραν της εξασφάλισης μίας θέσης στα playoffs από τους Βολιώτες, με νίκη στην Καρδίτσα απέναντι και στην Αναγέννηση και ήττα ή ισοπαλία της Λάρισα στη Θεσσαλονίκη, θα προσθέσουν ακόμη έναν βαθμό, φτάνοντας τους δύο, στην ειδική βαθμολογία ενόψει του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αψηφώντας τη βροχή και την κόκκινη που δέχθηκε ο Τριανταφυλλάκος στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, πέτυχε την ανατροπή και «δραπέτευσε με νίκη 2-1.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήραν έτσι τους τρεις βαθμούς που χρειάζονταν και θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη Κυριακή (5/3) στην Καρδίτσα την τοπική Αναγέννηση δίχως άγχος, καθώς δεν θα τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών.
Και αυτό διότι η Λαμία που στραβοπάτησε το περασμένο Σάββατο (1-1 με Καλαμαριά) θα κάνει ρεπό την τελευταία αγωνιστική και δεν θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση, ενώ μπορεί να χάσει και την 3η θέση από τη Λάρισα που κέρδισε και ελπίζει να την προσπεράσει μόνο με νίκη στο φινάλε επί του Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Στα θετικά της αναμέτρησης το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εκμεταλλεύεται τους ποδοσφαιριστές, που δεν ξεκίνησαν ως βασικοί, με τον πρώτο σκόρερ του Βορείου ομίλου, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, να σκοράρει και να δίνει ασίστ. Αυτή η αλλαγή ήταν η σημαντικότερη των ερυθρόλευκων, καθώς ο 27χρονος επιθετικός σε 31 λεπτά παιχνιδιού κατάφερε να δικαιώσει την επιλογή του τεχνικού του και να δηλώσει «παρών» ενόψει playoffs.

Οσον αφορά την προετοιμασία ενόψει της Καρδίτσας, οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο Τρίτη.

«Οι παίκτες μου είναι παλικάρια»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του μοίραζε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Εθνικό Σερρών και τη σπουδαία ανατροπή που χάρισε στους ερυθρόλευκους μία θέση στη «μάχη» των playoffs. Στη Συνέντευξη Τύπου, ο νεαρός τεχνικός δεν έκρυψε τη χαρά του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του και τη βελτίωση της ομάδας.

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών. Είχα πλήρη επίγνωση για τον κ. Αλεξίου τι πρεσβεύει ως άνθρωπος και ως προπονητής. Θεωρώ ότι αν υπήρχε κι άλλος χρόνος στο πρωτάθλημα, ο Εθνικός θα μπορούσε να σωθεί.

Δεκατέσσερα παιχνίδια έχουμε παίξει από τη μέρα που ήρθα και τα παιδιά έχουν κάνει έντεκα νίκες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Είναι παλικάρια, γιατί δουλεύουν πολύ σκληρά στην προπόνηση. Κατάλαβαν ότι πρέπει να δείξουν στο γήπεδο το τι αξίζουν και να παίξουμε εκεί που αξίζουμε. Πολλά από αυτά τα παιδιά που δουλεύω, αξίζουν να είναι στη Super League. Είδαμε ότι είναι δύσκολο στη Football League να κερδίσεις. Πρέπει να ματώσεις. Δεν την ήξερα καλά τη Football League, τώρα την έμαθα. Σας το είχα πει. Με υπερπροσπάθεια μπαίνει η ομάδα στα playoffs και με μία μεγάλη ανατροπή. Αυτό της αξίζει. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά που κάνουμε για να δείξουμε αυτό που αξίζουμε και στα playoffs. Αυτή η πόλη αξίζει να έχει μια ομάδα στα playoffs».

Ο Φίλιππος Σκοπελίτης ήταν βασικός στο παιχνίδι και εκπροσωπώντας τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές τόνισε: «Από τη μέρα που ήρθε ο κ. Ελευθερόπουλος δουλεύουμε πολύ σκληρά και έφτασε η στιγμή να δικαιωθούμε. Κάναμε ένα τρομερό σερί, όπως είπε και ο προπονητής μου και δίκαια είμαστε εδώ που είμαστε. Ειδικά όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δείξαμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Και αυτή η νίκη με τον τρόπο που ήρθε μας δίνει μεγάλη ώθηση για τα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στην ομάδα των Σερρών και ελπίζω να επιστρέψει και η δική μου ομάδα εκεί που αξίζει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου