ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρεπό με… κατασκοπία

ρεπό-με-κατασκοπία-611858

Δεν αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που κοιτάζει… συνδιεκδικητές και Φωκικό

Στην προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (22/3) αγώνα με τον Φωκικό επικεντρώνονται στον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα είναι ο τρίτος πριν το τέλος για την κανονική διάρκεια και ο τελευταίος εντός έδρας. Απέναντι στην ομάδα της Φωκίδας, οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να χτίσουν ένα νέο σερί νικών, μετά και την επιστροφή στα τρίποντα κόντρα στον Αιγινιακό.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός Βόλου συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς να δεχθεί γκολ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία και με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε ακόμη πιο κοντά στην κατάληψη μίας θέσης στα playoffs. Η πορεία των τελευταίων εβδομάδων οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και τη δουλειά από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τις προσθήκες του Ιανουαρίου αλλά και την προσπάθεια που κάνουν επί μέρους οι ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές. Οι Βολιώτες κράτησαν το μηδέν παθητικό κόντρα σε ΑΕΛ, Πιερικό, Λαμία, Τύρναβο και Αιγινιακό παίρνοντας τέσσερις νίκες στα συγκεκριμένα παιχνίδια, πλην εκείνου με τον Τύρναβο.

Χωρίς τέσσερις

Επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό η νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας απέναντι στον ουραγό Φωκικό (22/3, 3 μ.μ.) με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει το σύνθημα ενόψει της 24ης αγωνιστικής, λέγοντας πως: «Εμείς το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα έρθει στο Βόλο ο Φωκικός χωρίς άγχος, κάποιοι παίκτες θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν για να τους δουν κάποιες ομάδες και μόλις τελειώσει αυτό το παιχνίδι θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών. Αλλά αυτό που μου ανοίγει την όρεξη είναι η προσπάθεια κάθε μέρα των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση».

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Φωκικό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Στάθης Ρόκας, Αλέξανδρος Νικολιάς, Αλέξανδρος Ζέρης και Λευτέρης Γιαλούσης που έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους, λόγω καρτών. Ετσι, ο 38χρονος τεχνικός θα μπορέσει να τεστάρει τις δυνατότητες ποδοσφαιριστών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής ως βασικοί. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και σταθερότητα, κόντρα σε Φωκικό (22/3) εντός, Εθνικό Σερρών (Σάββατο 28/3) και Αναγέννηση Καρδίτσας (5/4) εκτός.

ΝΕΟΙ: Το Σάββατο με Καρδίτσα

Στην Καρδίτσα και το γήπεδο Κρανιάς απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννησης αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο (21/3) η Νέων του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του 4ου ομίλου στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Το παιχνίδι των παικτών του Θωμά Μακρή θα αρχίσει στις 12.30 μ.μ. Την ίδια ημέρα, επίσης για τον 4ο όμιλο, η Λαμία θα φιλοξενήσει στο τοπικό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο τον Τύρναβο (2.30 μ.μ.) και ο Ηρακλής Ψαχνών τη Λάρισα στο γήπεδο Μακρυκάπας (3 μ.μ.).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου