ΤΟΠΙΚΟ

Με πίστη και πάθος

με-πίστη-και-πάθος-624409

Ρήγας Φεραίος και Πύρασος στρέφονται στους αγώνες κόντρα σε Μακροχώρι και Οπούντιο

Αναίμακτα ολοκλήρωσαν τις αποστολές τους για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Ρήγας Φεραίος και Πύρασος, παίρνοντας «χρυσούς» βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Οι Βελεστινιώτες νίκησαν την Κοζάνη με 1-0 εντός έδρας, ενώ οι Αγχιαλίτες πήραν σημαντικό βαθμό μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην Αρτα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Πλέον, επικεντρώνονται στους κυριακάτικους αγώνες (15/3) με Μακροχώρι εκτός έδρας και Οπούντιο στη Ν. Αγχίαλο, αντίστοιχα.

Ο Ρήγας Φεραίος με το πρώτο φετινό γκολ του Νίκου Βουραζέρη κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Κοζάνη (1-0).

Το πρόγραμμα για την ερχόμενη Κυριακή περιλαμβάνει παιχνίδι στο Μακροχώρι απέναντι στην τοπική ομάδα. Στην Ημαθία, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη έχει την ευκαιρία με προσοχή και αποφασιστικότητα, κόντρα σε έναν βατό αντίπαλο, να προσθέσει ακόμη μία νίκη και να φτάσει τους 40 βαθμούς, για να μην πέσει θύμα… έκπληξης. Στον πρώτο γύρο στο Βελεστίνο, οι κυανόλευκοι είχαν επικρατήσει με 4-0. Το σκορ για τους γηπεδούχους είχε άνοιξε ο Τσίπης στο 24’. Στο 35’ ο Ναουμίδης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ το τελικό 4-0 είχε διαμορφώσει ο Μπίκας με δύο γκολ (85’ – 88’).

Το Μακροχώρι στο 2ο όμιλο έχει μόλις 6 βαθμούς, έχει χάσει τη μάχη της παραμονής και έχει να δει… τρίποντο από την άνευ αγώνος νίκη απέναντι στα Λευκάδια στις 18/1.

Οι Βελεστινιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών και αρχίζουν σήμερα την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 22ης αγωνιστικής. Μοναδική απουσία από τις προπονήσεις ο Γιώργος Τσίπης, ο οποίος εκτίει τη στρατιωτική του θητεία στην Καλαμάτα και εκτός απροόπτου δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη.

Από την άλλη, τον 4ο της βαθμολογίας Οπούντιο Μαρτίνου με 39 βαθμούς φιλοξενεί στο γήπεδο της Ν. Αγχιάλου ο Πύρασος και με τη στήριξη του κόσμου του θα επιχειρήσει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία στην Αρτα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση.

Ευχές και «περαστικά» στο Βέργο

Σοβαρό τραυματισμό αντιμετώπισε στον αγώνα της Αρτας ο ποδοσφαιριστής του Πυράσου, Γιάννης Βέργος, ο οποίος χτύπησε στο μάτι και μετέβη αρχικά στο Νοσοκομείο της Αρτας και στη συνέχεια στο Βόλο. Η οικογένεια της ομάδας της Ν. Αγχιάλου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εύχεται περαστικά στο Βολιώτη αμυντικό μέσο.

Αναλυτικά: «Ο Γιάννης Βέργος είχε σοβαρό τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Αρτα, καθώς αντίπαλος άθελά του, τον χτύπησε με το δάχτυλο στο μάτι. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας συνέχισε κανονικά μέχρι το ημίχρονο χωρίς να βλέπει καθόλου από το αριστερό μάτι (!) και ακολούθως, παρά το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται, πήγε στο Νοσοκομείο της Αρτας όπου για ένα τρίωρο υποβάλλονταν σε εξετάσεις. Οταν επέστρεψε η αποστολή, μετέβη επίσης στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η διοίκηση του Πυράσου, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας εύχονται περαστικά στο Γιάννη Βέργο και σύντομα να επανέλθει υγιής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, έχοντας αίσιο τέλος στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε».

Τόσο ο Βέργος, όσο και ο Παναγιώτης Χρ. Κοντοβάς είναι αμφίβολοι για τον αγώνα με τον Οπούντιο. Εκτός θα είναι ο Αποστόλης Σφάκας, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Αρτα. Αντίθετα, ο Σπύρος Γκάγκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τίθεται στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου