ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ξεκαθαρίζουν τα ζητήματα

ξεκαθαρίζουν-τα-ζητήματα-632282

Προετοιμάζονται οι επόμενες κινήσεις της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου ενόψει και της νέας Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα οικονομικά δεδομένα και θα προκηρυχτούν εκλογές. Συνεχίζεται παράλληλα η αγωνιστική δράση των νεαρών κυανόλευκων ποδοσφαιριστών, με την ομάδα Νέων να φιλοξενεί σε φιλικό παιχνίδι τον Μαγνησιακό αύριο Σάββατο στο «Π. Μαγουλάς» (4 μ.μ.).

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Πάνω σε νέες βάσεις θέλουν να θέσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Οπως έχει τονίσει ο πρόεδρος, Γιάννης Ξάνθης, χρειάζονται φίλοι της ομάδας που θα βοηθήσουν και θα ενδιαφερθούν να τρέξουν τα κυανόλευκα ζητήματα, μαζί με τα υπάρχοντα μέλη του Δ.Σ., που θα συνεχίσουν και στο νέο. Ετσι, αποφασίστηκε Γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νέα Ιωνίας. Πέραν της προκήρυξης εκλογών, θα συζητηθούν και θέματα οικονομικής φύσεως, με φόντο τον ερχόμενο Μάιο αρχικά, όταν και θα αποφασιστεί με νέα συνέλευση σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα τη σεζόν 2015-16. Ολοι εργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, με στόχο τα πάντα να είναι έτοιμα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ενα από τα ζητήματα που… καίνε είναι το «Π. Μαγουλάς», οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας αλλά και ο τρόπος της χρηματοδότησης των παρεμβάσεων. Η μελέτη έχει γίνει από τον πολιτικό μηχανικό και υπεύθυνο για τη μελέτη και την ανακατασκευή του γηπέδου, κ. Κωνσταντίνο Γαργάλα, με τις συναντήσεις να συνεχίζονται, θέλοντας να προετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις επόμενες κυανόλευκες κινήσεις.

Φιλικό αύριο με Μαγνησιακό

Αύριο Σάββατο η ομάδα Κ17 της Νίκης Βόλου θα αγωνιστεί απέναντι στον Μαγνησιακό στο «Παντελής Μαγουλάς», στο πλαίσιο της διατήρησης των ποδοσφαιριστών σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοικούσα επιτροπή να ανακοινώνει τη δραστηριότητα των μικρών για το ερχόμενο Σάββατο.

Παράλληλα, εξ αναβολής παιχνίδια περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα του πρωταθλήματος ακαδημιών της ΕΠΣΘ, με τα τμήματα της Νίκης Βόλου των γεννηθέντων το 2001 και το 2004 να αγωνίζονται απέναντι σε Αλμυρό και Αγία Παρασκευή, αντίστοιχα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης:

«Ανακοινώθηκε από την Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας το αγωνιστικό πρόγραμμα των Πρωταθλημάτων υποδομών για το Σαββατοκύριακο 07-08/03/3015.

1) Αύριο, Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 11:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Αγία Παρασκευή (2), οι γεννηθέντες το 2004.

2) Αύριο, Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 11:00 στο Π. Μαγουλάς Νίκη Βόλου – Γ.Σ. Αλμυρός, οι γεννηθέντες το 2001.

Τα υπόλοιπα τμήματα έχουν ρεπό.

3) Αύριο, Σάββατο 07/03/3015 και ώρα 16:00 στο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Νέων του Συλλόγου και του Μαγνησιακού. Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας».

Το αυριανό πρόγραμμα για τα εξ αναβολής των ακαδημιών της ΕΠΣΘ και οι διαιτητές:

Για την 7η αγωνιστική

γεν. 2001 – Α’ όμιλος

Π. Μαγουλάς (11 π.μ.), Νίκη Βόλου – Αλμυρός (Ελευθεριάδης)

Οlimpico (1.30 μ.μ,), Αγία Αννα – Ερμής (Τσαντόπουλος)

γεν. 2002

Γηπ. Λεχωνίων (9.30 π.μ.) ΑΠΟΒ – Θησεάς (Βλάχος)

Γηπ. Σαρακηνού (10 π.μ.), Σαρακηνός – Ολυμπιακός Β. (Π. Σακκάς)

γεν. 2004 – Α’ όμιλος

Γηπ. Μαγνησιακού (11.30 π.μ.), Μαγνησιακός – Ολυμπιακός Β. (1) (Βαρτσάκης)

Β’ όμιλος

Π. Μαγουλάς (11 π.μ.), Νίκη Βόλου – Αγ. Παρασκευή (2) (Καφτεράνης)

Γηπ. Αθλου (12 μ.), Αθλος – Ερμής (Γιάννης)

Για την 8η αγωνιστική

γεν. 2000

Γηπ. Σαρακηνού (11.30 π.μ.), Σαρακηνός – Αγία Παρασκευή (Μπαρτζιάλης)

Γηπ. Λεχωνίων (12 μ.), Ολυμπιακός Β. – Θησέας (Βλάχος)

γεν. 2001 – Α’ όμιλος

Γηπ. Αγχιάλου (10 π.μ.), Πύρασος – Αθλος (Μπασδέκη)

γεν. 2003 – Α’ όμιλος

Γηπ. Μαγνησιακού (9.30 π.μ.), Μαγνησιακός (1) – Ολυμπιακός Β. (Βαρτσάκης)

Βοη. Αγριάς (12 μ.), Θησέας – Ερμής (Σαρακατσιάνος)

Β’ όμιλος

Γηπ. Μαγνησιακού (10.30 π.μ.) Μαγνησιακός (2) – Αθλος (Βαρτσάκης)

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας – προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου