ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φιλικό, πίτα και Γ.Σ.

φιλικό-πίτα-και-γ-σ-683015

Συνεχίζονται οι διεργασίες στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου ενόψει της επόμενης ημέρας

Νέο φιλικό αυτή τη φορά απέναντι στον Α.Σ. Δημητριάς θα δώσουν αύριο Σάββατο (7/2, 4 μ.μ.) στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, όπως ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Το τρίτο της φιλικό θα δώσει αύριο Σάββατο η Νίκη Βόλου. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους απέναντι στον Α.Σ. Δημητριάς, μετά τη νίκη της περασμένης Κυριακής (1/2) απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων (3-1) στο «Π. Μαγουλάς». Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, επίσης αύριο Σάββατο στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Συγκεκριμένα, από τη Διοικούσα Επιτροπή ανακοινώνονται τα κάτωθι:

«1) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ομάδα Κ-17/15). Καλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

2) Το Σάββατο 07/02/2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δημαρχείου Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για όλα τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών, καθώς και των ομάδων Παίδων και Νέων να παραβρεθούν στην εκδήλωση».

Το μυαλό στη συνέλευση

Στη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής είναι στραμμένο το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας. Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας θα χτυπάει η καρδιά της Νίκης Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη (11/2), ενώ παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίστηκε για τις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Τις τελευταίες μέρες η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου είχε συναντήσεις αναφορικά με την ανακατασκευή του «Π. Μαγουλάς», ωστόσο οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν τις επόμενες μέρες, οπότε και θα υπάρξουν εκ νέου επαφές με πολιτικούς και θεσμικούς φορείς.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Γ.Σ. και κάλεσμα από Blue Club

«Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου τη Δευτέρα 9/2/2015 και ώρα 19:30 στα γραφεία του συνδέσμου για έκτακτη Γενική Συνέλευση. Επίσης καλούμε και όλο τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ την Κυριακή (8/2) στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μελίκη».

Συλλυπητήρια για Καμζέλη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη με αφορμή τον απρόσμενο χαμό του γνωστού φιλάθλου του συλλόγου και μετόχου της ΠΑΕ, Αλέξανδρου Καμζέλη. Αναλυτικά: «Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τη θλίψη τους και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ένθερμου φίλου της ομάδας μας, Αλέξανδρου Καμζέλη, για τον απρόσμενο χαμό του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου