ΤΟΠΙΚΟ

Με το βλέμμα ψηλότερα

με-το-βλέμμα-ψηλότερα-686318

Ρήγας Φεραίος και Πύρασος στρέφονται στα παιχνίδια τους με Δωτιέα και Κοζάνη

Νικηφόρα ολοκληρώθηκε η περασμένη αγωνιστική (16η) για τους δύο εκπροσώπους της Μαγνησίας στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Ρήγας Φεραίος πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Πύρασος πήρε μία ξεκούραστη νίκη κόντρα στα Λευκάδια που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Βαθμολογική ανάσα για τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη την περασμένη Κυριακή, αφού νίκησαν με 3-0 τον Οικονόμο και επέστρεψαν στις νίκες μετά την 8η αγωνιστική. Πλέον, βρίσκονται στην 9η θέση με 24 βαθμούς, χέρι – χέρι με Δωτιέα και Οικονόμο. Την ερχόμενη Κυριακή (8/2) έχουν ακόμη μία δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά στην Αγιά.

Ο Δωτιέας, μία από τις ομάδες που εξέπληξαν το περασμένο καλοκαίρι με τη μεταγραφική τους ενίσχυση, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά, τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές μετράει έξι νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. Η ήττα ήρθε από τον τρίτο της βαθμολογίας Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Κυριακή (3-0).

Εκτός ο Μαλάκος

Την τέταρτη κίτρινη κάρτα αντίκρισε την περασμένη Κυριακή ο Ζήσης Μαλάκος κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το δύσκολο παιχνίδι στην Αγιά. Παράλληλα, το δελτίο του νεαρού Κώστα Γεωργατζή, που φέτος βρισκόταν στη Νίκη Βόλου, δεν είχε εκδοθεί μέχρι χθες, περιμένοντας την ΕΠΟ, ενώ ο Χρήστος Μπλούχος παραμένει τραυματίας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ενόψει του ματς με το Δωτιέα.

Ξεσηκωμός για Αγιά

Τέλος, ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ρήγα Φεραίου ενόψει του κυριακάτικου (8/2, 3 μ.μ.) αγώνα στην Αγιά με τον τοπικό Δωτιέα. «Με πάθος για την ομάδα μας και πίστη για θετικό αποτέλεσμα στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 30 άτομα, ενώ για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο «CAFE-ΒΑR ΟΙΩΝΟΣ» στον πεζόδρομο του Βελεστίνου και στο τηλέφωνο 24250-24088», αναφέρει η ανακοίνωση των Βελεστινιωτών.

Πάσχος και επίσημα

Ο Πύρασος ανακοίνωσε χθες τη μεταγραφή του Μάνου Πάσχου. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην επίθεση, είναι γεννημένος στις 29/5/1995 και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Νίκη Βόλου. Προέρχεται από την ακαδημία του Ρήγα Φεραίου, τον Ιανουάριο του 2014 πήγε στην Κ19 της ΠΑΕ Νίκη Βόλου έχοντας 12 γκολ στη μισή αγωνιστική περίοδο. Στην τρέχουσα σεζόν, κι ενώ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, έπαιξε 13 ματς με 2 τέρματα στο πρωτάθλημα Νέων της Super League.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πυράσου (pyrasos.com) ο Πάσχος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Πυράσου που με έφεραν στην ομάδα. Με σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ενδεκάδα και μέσα από το σύνολο, να διακριθώ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο σύλλογο και σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

Οι Αγχιαλίτες, που ολοκλήρωσαν τις χειμερινές τους προσθήκες με τους νεαρούς Παναγιώτη Κοντοβά και Μάνου Πάσχο, στρέφονται στο κυριακάτικο (8/2, 3 μ.μ.) ματς της Νέας Αγχιάλου απέναντι στην 7η της βαθμολογίας Κοζάνη και θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στις θέσεις της σωτηρίας. Συγκεκριμένα, παρέμειναν στην 12η θέση και στο -1 από Ρήγα Φεραίο, Δωτιέα Αγιά και Οικονόμο και ποντάροντας στον κόσμο τους θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμη μία νίκη. Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν για τους κυανόλευκους. Διαθέσιμος ο Βαγγελάκος, που εξέτισε την ποινή του, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες.

«Συγχαρητήρια κόουτς»

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου είναι πλέον ο τεχνικός του Πυράσου, Στέφανος Ξηρόφωτος, που διαθέτει πτυχίο νομικής ενώ -πέραν της προπονητικής στο ποδόσφαιρο- είναι και λογιστής. Η διοίκηση του Πυράσου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η διοίκηση του Πυράσου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας μας Στέφανο Ξηρόφωτο ο οποίος πήρε το δίπλωμα της Νομικής και εγγράφηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου. Συγχαρητήρια κόουτς και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κάνεις στην επαγγελματική σου πορεία και προσωπική ζωή!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου