ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απέκτησε Ρίζο και Τσατσαρή

απέκτησε-ρίζο-και-τσατσαρή-698260

Ο Ολυμπιακός Βόλου ενισχύθηκε με ακόμη δύο μεταγραφές

Στην επισημοποίηση της έναρξης της συνεργασίας με τους Δημήτρη Ρίζο και Δημήτρη Τσατσαρή προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν έτσι τις έξι χειμερινές μεταγραφές και συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (1/2, 6 μ.μ.) αγώνα με τον Ηρακλή στο ΕΑΚ.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, που ενισχύεται στη θέση του τερματοφύλακα, τη μεσαία γραμμή και το κέντρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Δημήτρη Ρίζου και Δημήτρη Τσατσαρή. Η ενίσχυση δεν σταματάει εδώ για τους ερυθρόλευκους, που βρίσκονται σε συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, όσον αφορά τα εξτρέμ και τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.

Ο Δημήτρης Ρίζος, που αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1976 στην Λεκάνη Καβάλας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Νέστο Χρυσούπολης (Δ’ Εθνική, 1998-99), ενώ το 1999 μεταγράφηκε στον Α.Σ. Λύκοι Καλοχωρίου (Γ’ Εθνική). Στη συνέχεια μετακόμισε στο Αιγάλεω όπου αγωνίστηκε (2000-03) σε 41 παιχνίδια, πέντε εκ των οποίων στην Α’ Εθνική. Ακολούθησε η Γ’ Εθνική και το Λεωνίδιο (2003, 2 συμ.), ο Κιλκισιακός (2004, 18 συμ.), ο Αγροτικός Αστέρας (2004-05, 15 συμ.) και ο Πιερικός (2005-06, 19 συμ.). Μετακόμισε το 2006 στην Κύπρο για λογαριασμό της Δόξας Κατωκοπιάς (Α’ Εθνική, 2006-08). Επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ του Φερνάντο Σάντος, χωρίς ωστόσο να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι (2008-09), όντας τρίτος μετά το Βολιώτη Παναγιώτη Γλύκο και τον Κώστα Χαλκιά. Ακολούθησε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας (Β’ Κύπρου) όπου τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε 11 φορές και επέστρεψε εκ νέου στην Ελλάδα για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας (Football League, 2010-11, 2 συμ.), ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παναιγιάλειο (Γ’ Εθνική, 2012-13, 17 συμ.), Κισσαμικό (Γ’ Εθνική, 2013-14, 10 συμ.) και από τον περασμένο Ιούνιο έπαιξε σε οκτώ παιχνίδια με τη φανέλα των Χανίων στο Νότιο όμιλο της Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Ρίζου ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Χανιά». Μάλιστα, ο έμπειρος τερματοφύλακας γνώρισε χθες και τους νέους του συμπαίκτες, ακολουθώντας μέρος της προπόνησης.

Ο Δημήτρης Ρίζος με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Γιάννη Καφενταράκη

«Ερυθρόλευκος» και ο Τσατσαρής

Η έκτη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού Βόλου ακούει στο όνομα Δημήτρης Τσατσαρής. Γεννήθηκε στην Αθήνα, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και το κέντρο της άμυνας και ξεκίνησε την καριέρα του στην Ηλιούπολη (2008-11), όπου έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια. Ακολούθησε η Γλυφάδα. Δεν αγωνίστηκε στην ομάδα της Αττικής και το Δεκέμβριο του 2011 αποχώρησε και υπέγραψε στον Ηλυσιακό (14 συμ.). Πριν πάει στο Αίγιο, έπαιξε στα Χανιά σε δύο θητείες. Αρχικά το 2012-13 συνέβαλε στην άνοδο των Κρητικών στη Football League. Εφυγε και επέστρεψε το καλοκαίρι του 2013, αγωνιζόμενος 19 φορές. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ο Παναιγιάλειος, στον οποίο αγωνίστηκε σε εννέα παιχνίδια, επτά εκ των οποίων ως βασικός. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, η Ερμιονίδα εξέταζε την περίπτωσή του, με τον 23χρονο αμυντικό μέσο να προτιμά τελικά το Βόλο και τον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (27/7/92) αμυντικού μέσου, Δημήτρη Τσατσαρή ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναιγιάλειο».

Ο Δημήτρης Τσατσαρής μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Βαρούτσικο

Με το μυαλό στον Ηρακλή

Την πρόκριση στην φάση των οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε χθες βράδυ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, γεγονός που του ανεβάζει το ηθικό ενόψει του παιχνιδιού της ερχόμενης Κυριακής. Χθες, οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, ενώ σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Οι Βολιώτες καλούνται να ξεπεράσουν την πέμπτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τη μάχη απέναντι στον αήττητο Ηρακλή στο ΕΑΚ (1/2).

Ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχοντας παρακολουθήσει τον Ηρακλή γνωρίζει σε ποια κατεύθυνση θα πρέπει να στραφεί η προετοιμασία για να ανταπεξέλθουν στον αγώνα της Κυριακής. Οι Βολιώτες, την περασμένη αγωνιστική, έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από τη Λαμία που ηττήθηκε από τον Αγροτικό Αστέρα, και τον Ηρακλή, που ήρθε 2-2 με τον Πιερικό στη Θεσσαλονίκη. Ετσι, η Λάρισα με το διπλό στην Καλαμαριά ανέβηκε στην 3η θέση με 22 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην 5η με 20, κάτω και από τη Ζάκυνθο που έφτασε τους 21. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί και το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στους νησιώτες και τους βυσσινί, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη. Ζάκυνθος και ΑΕΛ δεν κατάφεραν να αγωνιστούν στις 12 Ιανουαρίου λόγω της κακοκαιρίας που είχε πλήξει το νησί του Ιονίου, με τις δύο ομάδες να δίνουν εντέλει ραντεβού στο γήπεδο για σήμερα (3 μ.μ.).

Επανέναρξη για τους Νέους

Επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα Νέων της Football League το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (31/1-1/2) με την Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνίζεται στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο 31/1 (3 μ.μ.) απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Αναγέννηση Καρδίτσας για την 10η αγωνιστική. Την ίδια μέρα για τον 4ο όμιλο η Λαμία υποδέχεται στο γήπεδο Λιανοκλαδίου (2 μ.μ.) τη Λάρισα, ενώ την Κυριακή ο Τύρναβος παίζει με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Δημ. γήπεδο Τυρνάβου (3 μ.μ.).

Γ.Σ. σήμερα οι Austrian Boys

Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη στις 8 μ.μ. ο Σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys και καλεί όλα μέλη και τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στα γραφεία. Η σχετική ανακοίνωση:

«Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (28/1) και ώρα 8 το βράδυ – στα γραφεία μας στην Αγίου Δημητρίου – όπου θα συζητηθούν πολύ σημαντικά διοικητικά θέματα του συνδέσμου αλλά και οργανωτικά ζητήματα ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Ηρακλή και της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Σε μια χρονική στιγμή, ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της ομάδας μας η ενδυνάμωση του οργανωμένου φορέα οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για αυτό και η συμμετοχή ΟΛΩΝ στη Συνέλευση είναι απαραίτητη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου