ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα πάντα επί τάπητος

τα-πάντα-επί-τάπητος-706524

Μοιράστηκαν οι αρμοδιότητες και τέθηκαν οι προτεραιότητες στα επόμενα βήματα της Νίκης Βόλου

Τις αρμοδιότητες, όπως ορίστηκαν μετά το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη, ανακοίνωσε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, ενώ παράλληλα έγιναν γνωστά και τα πρώτα βήματα των μελών που απαρτίζουν την επιτροπή, ώστε το ερχόμενο καλοκαίρι τα πάντα να είναι πανέτοιμα για την ανασύνταξη της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με τον πρώην Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Απόστολο Κουφογεώργο να αναλαμβάνει εκ νέου δράση, η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανακοίνωσε το μοίρασμα αρμοδιοτήτων των μελών της, όπως αποφασίστηκε κατά το τελευταίο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, τέθηκαν οι επόμενες προτεραιότητες ώστε η ποδοσφαιρική Νίκη να είναι πανέτοιμη το καλοκαίρι για την ανασύνταξη ενόψει της σεζόν 2015-16. Επτά μέλη αποτελούν τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου που καλούνται να «τρέξουν» τα θέματα της ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, τα μέλη και οι αρμοδιότητές τους, έχουν ως εξής:

Ο Στέλιος Βούλγαρης ορίστηκε υπεύθυνος ανακατασκευής γηπέδου, ο Δημήτρης Γκόλιας ανέλαβε τα καθήκοντα οργάνωσης της ομάδας και επικοινωνίας προς τα ΜΜΕ, ο Κυριάκος Κοκκινάκης αποτελεί τον ποδοσφαιρικό σύμβουλο και υπεύθυνο για οργάνωση ομάδας προπονητών που θα παρακολουθούν την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που δόθηκαν σε ομάδες της περιοχής. Ο Απόστολος Κουφογεώργος είναι ο υπεύθυνος οργάνωσης και υπεύθυνος της ομάδας που θα δημιουργηθεί από τους παίκτες Κ20 και Κ17 που θα μείνουν στην ομάδα. Ο Σωτήρης Λαγός ορίστηκε υπεύθυνος ακαδημιών, ο Στέργιος Φάτσης είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της ομάδας και σύμβουλος σε οικονομικά θέματα, ενώ ο Δημήτρης Χατζημπύρρος ανέλαβε τη θέση του υπευθύνου της ομάδας Κ15 που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΕΠΣΘ, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Ζορδομπά.

Γήπεδο, νεαροί και Ν.Α. οι προτεραιότητες

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση έγινε στο συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Νίκης το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και τέθηκαν όλα επί τάπητος ώστε να παρθούν αποφάσεις.

Προτεραιότητα αποτελούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, η συμμετοχή των Νέων Αθλητών Νίκης στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ από τη νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελούμενη από τα παιδιά των ομάδων Κ15 και Κ17 της Νίκης Βόλου, δημιουργώντας έτσι ένα σκαλοπάτι προς την πρώτη ομάδα, ενώ προτεραιότητα αποτελεί και το «Π. Μαγουλάς», στο οποίο μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες στον χλοοτάπητα, τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους χώρους, για να φιλοξενήσει ξανά παιχνίδια των κυανόλευκων.

Μετά τις σχετικές εισηγήσεις της διοικούσας επιτροπής, αποφασίστηκε

1) να δοθούν σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής, ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν τις ομάδες Νέων και οι οποίοι δεν προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας,

2) να μείνουν ελεύθεροι, όσοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις Ακαδημίες της ομάδας το επιθυμούν,

3) να συμμετάσχει η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης στο νέο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΘ από τη νέα αγωνιστική περίοδο,

4) να σταλεί πρόσκληση στην Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, για να επισημάνει τις ελλείψεις και βελτιώσεις του γηπέδου «Π. Μαγουλάς», έτσι ώστε να γίνουν οι σχετικές μελέτες και να αρχίσουν σύντομα τα έργα ανακατασκευής.

Εκδήλωση των Παλαιμάχων της Νίκης Βόλου

Την ερχόμενη Δευτέρα (26/1) οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρεται: «Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Νίκης Βόλου ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 26/1/2015 και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Από το Δ.Σ. καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα γίνει στο κέντρο «Συνουσίες» (Φασουράκης)».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου