ΤΟΠΙΚΟ

Χωρίς αλλαγές στη βαθμολογία

χωρίς-αλλαγές-στη-βαθμολογία-708531

Πραγματοποιήθηκε η 16η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ με την πρώτη ΑΕΔ να φτάνει τους 41 βαθμούς χωρίς αγώνα

Χωρίς να σημειωθούν αλλαγές στη βαθμολογία έγινε η 16η αγωνιστική στον Α’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ αφού η ΑΕΔ κέρδισε χωρίς αγώνα και έφτασε τους 41 βαθμούς, η Σκιάθος κέρδισε με ανατροπή 1-2 τον Α.Σ. Δημητριάς και έχει 38, ενώ ο Θησέας έκανε ρεπό και έμεινε στους 32 βαθμούς.

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Η Ιωλκός ανάγκασε σε στραβοπάτημα τον Σαρακηνό (1-1), ο Μαγνησιακός σημείωσε 2η σερί νίκη ενώ σημαντικό «τρίποντο» εκτός έδρας πήρε ο Πανιώνιος (0-1 τον Αρη).

Ολα τα αποτελέσματα στην 16η αγωνιστική στον Α’ Ομιλο στην Α’ Κατηγορία ήταν τα εξής:

* Α.Σ. Δημητριάς – Σκιάθος 1-2

* Μαγνησιακός – Α.Ε. 2002 3-1

* Σαρακηνός – Ιωλκός 1-1

* Αρης Μελισσατίκων – Πανιώνιος 0-1

* Ηρακλής – Αγία Παρασκευή 0-0

* Α.Ε. Διμηνίου – Ν.Α. Νίκης 3-0 α.α.

Ρεπό: Θησέας

Οι σκόρερ

16 ΓΚΟΛ: Σκέμπι (Σκιάθος)

12 ΓΚΟΛ: Λ. Δενελάβας (Σαρακηνός)

9 ΓΚΟΛ: Μ. Τσουκάλης (ΑΕΔ)

8 ΓΚΟΛ: Βαλωτής (Θησέας), Α. Ταφίλης (Δημητριάς)

6 ΓΚΟΛ: Κόλα (Μαγνησιακός), Ντερβίσι (Σκιάθος), Ν. Μιαρίτης (Σκιάθος)

5 ΓΚΟΛ: Βουρδάκης (Ηρακλής), Ρουμπάτης (Ιωλκός)

4 ΓΚΟΛ: Στραβέλας (Αρης), Σαμαράς (ΑΕΔ), Αξιώτης (ΑΕΔ), Πολυχρόνου (ΑΕ 2002)

3 ΓΚΟΛ: Μαγγιώρος (Ιωλκός και Αστέρας), Λιάρος (Θησέας), Π. Κόκκας (Θησέας), Θ. Βούλγαρης (Πανιώνιος), Βασιλείου (Μαγνησιακός), Τανάγιας (ΑΕΔ), Ν. Μαγγασιανός (Αγία Παρασκευή), Στ. Μαλακασιώτης (Αγία Παρασκευή).

Μαγνησιακός – Α.Ε. 2002 3-1

Σκόρερ: (64’, 68’ Κόλα, 80’ Ντούρο – 13’ Οθ. Κόρμπας)

Παρά το γεγονός ότι η Α.Ε. 2002 προηγήθηκε στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, ο Μαγνησιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πανηγύρισε ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν πρώτοι με την προσπάθεια του Βέργου να σταματά στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ της Α.Ε. 2002 με κεφαλιά μετά από πλάγιο του Κόρμπα, φάση κατά την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν. Οι παίκτες του Θανάση Παχή προηγήθηκαν με απευθείας πλάγιο του Κόρμπα (13’), αφού η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Βίτσου και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τους παίκτες του Βασίλη Πανόπουλου να ανεβάζουν στροφές και να ισοφαρίζουν μετά από ασίστ του Γιαμαλή και πλασέ του Κόλα, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-1 στο 68’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 3-1 έκανε ο Ντούρο στο 80’, κλέβοντας την μπάλα από τους αμυντικούς και πλασάροντας εύστοχα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσιγκλιφής (70’ Καρακίτσιος), Γκέρτσος, Βασιλείου (74’ Τσιάνος), Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου, Ντούρο, Σαλαμούρας (80’ Μωυσίδης), Κόλα, Αντωνόπουλος.

Α.Ε. 2002: Αναγνώστου, Μπικοράρος, Σφέτσος, Τσιργής, Κόρμπας (60’ λ.τρ. Κούρτι), Βέργος, Παρίσης, Στουμποβίκος (70’ Μεϊντής), Κουβαράς (46’ λ.τρ. Κουλοχέρης), Πότσκα.

Ηρακλής – Αγ. Παρασκευή 0-0

Στο 0-0 έμειναν Ηρακλής Βόλου και Αγ. Παρασκευή στο γήπεδο της Νεάπολης, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο α’ μέρος και τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν στο β’. Οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και σε δύο περιπτώσεις έφτασαν κοντά στο γκολ. Στο 71’ ο Βούκουτος βγήκε τετ α τετ αλλά ο επόπτης έδειξε οφσάιντ, ενώ στο 93’ ο Σταματίου ανατράπηκε εντός της περιοχής του Ηρακλή, με τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής να ζητούν πέναλτι. Οι καλύτερες ευκαιρίες που χάθηκαν για την Αγ. Παρασκευή ήταν με τους Βούκουτο (54’), Στ. Μαλακασιώτη (61’) και Σταματίου (80’), που δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Οσον αφορά τον Ηρακλή, στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες με τους Γεωργιάδη, Βουρδάκη, Μαστροπαναγιώτη και Μόκια.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Υφαντής, Τσαντόπουλος, Δ. Μαραγγός, Τζιόλας, Βουρδάκης, Μόκιας, Ψαρόμπας (83’ Σινάνης), Σαμαράς, Κίτσος (73’ Οικονόμου), Γεωργιάδης, Μαστροπαναγιώτης (66’ Σιαμέτης).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μπράνος, Π. Μαγγασιανός, Ν. Μαγγασιανός, Βαν Ντε χούι, Σιγάλας, Παντελόγλου, Στ. Μαλακασιώτης, Μουλιός, Γάκιας (56’ λ.τ. Σταματίου), Μαρμαρινός (46΄Σαμαράς, 90’ Μπαλαμώτης), Βούκουτος.

Δημητριάς – Σκιάθος 1-2

Σκόρερ: (9’ Ταφίλης – 34’ αυτ. Β. Ζαρίφης, 57’ Ν. Μιαρίτης)

Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε από την έδρα του Α.Σ. Δημητριάς η Σκιάθος. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ με τον Ταφίλη, ο οποίος δέχθηκε την μπαλιά από τον Τοπάντζα, με τον πρώτο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ νίκησε τον Νικολαΐδη. Η ισοφάριση ήρθε στο 34’ με αυτογκόλ. Ο Νίκος Μιαρίτης έβγαλε παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Ζαρίφη, πήρε φάλτσα και κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Ράμου. Οι τρεις βαθμοί για τη Σκιάθο ήρθαν στο 56’ με τον Ν. Μιαρίτη να βγαίνει απέναντι στον τερματοφύλακα της Δημητριάδας, μετά από πάσα του Ντερβίσι, και να μην δυσκολεύεται να σκοράρει και να κάνει την ανατροπή. Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Μιχάλη Κουτσογιάννη για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών, κάτι που αν επιβεβαιωθεί σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: Ράμος, Κοτσέλος, Ασημάκης (46΄Δημουλάς), Στ. Καρακώστας, Β. Ζαρίφης, Μπάφας (75’ λ.τρ. Μελέτης), Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Τοπάντζα (65’ λ.τρ. Σαμπάνης).

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης (42’ λ.τρ. Φερετζέλης), Σκέμπι, Ντερβίσι (80’ Τσάγγαρης), Ζάνης (85’ Μυστάκου).

Αρης – Πανιώνιος 0-1

Σκόρερ: (15’ Ανγκόλι)

Με σκόρερ τον Ανγκόλι ο Πανιώνιος πανηγύρισε το διπλό στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής απέναντι στον Αρη Μελισσατίκων. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επετεύχθη στο 15ο λεπτό με κοντινό πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο πρώτο μέρος για τους γηπεδούχους ο Τσίρος σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ οι άνθρωποι του Αρη διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας πέναλτι, σε μαρκάρισμα στον Στραβέλα. Προς το φινάλε της αναμέτρησης ο Πανιώνιος ανέβασε εκ νέου στροφές και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά ο σκόρερ Ανγκόλι νικήθηκε από τον Ζήγρα στο 85’, ενώ οι Βαΐτσης και Πέτσης σε φάσεις μετά το 90’ σούταραν εκτός εστίας.

ΑΡΗΣ: Ζήγρας, Δήμου (68’ Παλάντζας), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Ζηρδέλης (65’ Ρούσης), Καψιώτης, Καρακάσης (46’ Στραβέλας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Γ. Αθ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (75’ λ.τρ. Βαΐτσης), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Μοσχούδης, Ανγκόλι (88’ Δαμάσκος), Κ. Μπασδάνης, Γκριναφίδης (50’ Γ. Φώτου), Λυρίτσης, Πέτσης.

Σαρακηνός – Ιωλκός 1-1

Σκόρερ: (60’ πεν. Λ. Δενελάβας – 47’ Κοντορίζος)

Με το σκορ του πρώτου γύρου (1-1) ολοκληρώθηκε και το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Σαρακηνό και Ιωλκό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πλασέ του Κοντορίζου στο 47’, μετά από σέντρα του Συμεωνίδη. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 60’ με πέναλτι που κέρδισε ο Κόρμπας και εκτέλεσε ο Λευτέρης Δενελάβας, ενώ από πλευράς Σαρακηνού χάθηκαν ευκαιρίες από τους Βαΐτση, Κολιαμήτρα και Δενελάβα. Οι άνθρωποι της Ιωλκού διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη του πέναλτι, από το οποίο προήλθε η ισοφάριση. Στο φινάλε της αναμέτρησης υπήρξε ένταση και δημιουργήθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε παράγοντα του Σαρακηνού και νεαρό παίκτη της Ιωλκού, με τον τεχνικό κ. Νίκο Τσιαντάκη να καταδικάζει την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του, τονίζοντας πως θα ληφθούν μέτρα ώστε να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Πλακαρός, Μπόρας, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης (63’ Χρυσικός), Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Ακτσιαλής, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Βαΐτσης.

ΙΩΛΚΟΣ: Πρέζας, Τόντας, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Πέργαντος (43’ Ντίκας), Δημητρίου, Καζδαρίδης, Συμεωνίδης (90’ Πρωτούλης), Βέρμπης, Κοντορίζος, Τσάμης (39’ λ.τρ. Τσιμπανάκος).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου