ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Μπαίνουν οι βάσεις

μπαίνουν-οι-βάσεις-728781

Συνεχίζονται οι επαφές της επιτροπής ποδοσφαίρου για το μέλλον της Νίκης Βόλου

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου που συστάθηκε από την Ερασιτεχνική. Τα μέλη της, αρχίζοντας από το μηδέν, πραγματοποιούν καθημερινά ραντεβού με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών της Νίκης Βόλου με στόχο να μπουν οι βάσεις για τη νέα ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Πρώτο μέλημα των μελών της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου αποτελεί η στελέχωση της νέας ομάδας και το τι μέλλει γενέσθαι με τους ποδοσφαιριστές, αφού στόχος της Ερασιτεχνικής είναι η Νίκη Βόλου από τη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας ως βάση τα παιδιά των ομάδων υποδομών, αλλά και η κατάσταση του «Π. Μαγουλάς», το οποίο θα έχει ως έδρα. Προχθές, οι παίκτες της Κ20 του Παντελή Βαρβέκη σε κλίμα έντονης συγκίνησης είπαν το τελευταίο αντίο, ελπίζοντας πως θα ξανασμίξουν οι περισσότεροι σε λίγους μήνες από σήμερα, κάτω από την ίδια στέγη με διαφορετικά όμως δεδομένα. Στόχος, πάνω στο φετινό κόσμημα του ποδοσφαιρικού τμήματος, την Κ20, να χτιστεί η Νίκη Βόλου της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα της επιτροπής ποδοσφαίρου να μην χαθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές, όλων των τμημάτων υποδομών. Ετσι, μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιούνται συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους τεχνικούς Παντελή Βαρβέκη, Τάκη Τσόγκα και Παναγιώτη Ζορδομπά. Οσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να στελεχώσουν τη Νίκη της νέας σεζόν, επιθυμία της επιτροπής είναι να παραχωρηθούν ως δανεικοί, να αγωνιστούν κανονικά μέχρι τις 30/6 και στη συνέχεια να επιστρέψουν στη Νίκη. Η δράση πάντως συνεχίζεται για την Κ15 του Παναγιώτη Ζορδομπά, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ακαδημιών της ΕΠΣΘ. Προτεραιότητα αποτελεί και το «Π. Μαγουλάς», στο οποίο μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες στον χλοοτάπητα, τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους χώρους, για να φιλοξενήσει ξανά παιχνίδια των κυανόλευκων. Την Επιτροπή Ποδοσφαίρου αποτελούν οι κ.κ. Γιάννης Ξάνθης, Στέλιος Βούλγαρης, Δημήτρης Χατζημπύρος, Σωτήρης Λαγός, Δημήτρης Γκόλιας και Δημήτρης Δεμίρης.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων για τους κυανόλευκους, αφού μετά και την αρνητική απάντηση της Super League, όσον αφορά το αίτημα παραμονής στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα, τα δεδομένα μπαίνουν σε νέα βάση. Οπως έχει ανακοινώσει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Γιάννης Ξάνθης, ζητώντας και τη στήριξη του κόσμου της Νίκης, για τον επόμενο μήνα έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση των μελών της Ερασιτεχνικής. Συγκεκριμένα αυτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και θα αφορά τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Περιμένοντας και την ΕΠΟ

Αρχίζοντας τις διεργασίες για τη Νίκη Βόλου της περιόδου 2015-16, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν και τις εκλογές στην… ακέφαλη ΕΠΟ, καθυστερώντας τις επαφές των κυανόλευκων με την Ομοσπονδία, όσον αφορά την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Από τη στιγμή που η ΕΠΟ παραμένει χωρίς πρόεδρο (για τις 23 Ιανουαρίου έχουν προγραμματιστεί εκλογές) με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Σαρρή να έχει παραιτηθεί και να μην υπάρχει άλλη υποψηφιότητα πέραν αυτής του Γιώργου Γκιρτζίκη, που περιμένει τις -ουσιαστικά- τυπικές εκλογές για να αναλάβει την προεδρία, η επιτροπή ποδοσφαίρου βρίσκεται σε αναμονή και συνεχίζει τις διεργασίες, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα κανονιστεί συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για να τεθούν επί τάπητος τα δεδομένα και να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου