ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δικός του ο Κυζιρίδης

δικός-του-ο-κυζιρίδης-731804

Την απόκτηση του 24χρόνου μέσου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην τρίτη χειμερινή του μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Μετά τους Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκο οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του μέσου Γρηγόρη Κυζιρίδη. Συνέντευξη Τύπου στο ΕΑΚ θα παραχωρήσει σήμερα (2.15 μ.μ.) η διοίκηση της ομάδας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Συνεχίζεται η ενίσχυση στον Ολυμπιακό Βόλου με στόχο τη βελτίωση ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Football League. Οι Βολιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Γρηγόρη Κυζιρίδη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ο 24χρονος μέσος, έχοντας επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα της Νίκης Βόλου, κέντρισε το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων με τις δύο πλευρές να έρχονται σε επαφή και να βρίσκουν τη… χρυσή τομή της συμφωνίας. Ετσι, ο Κυζιρίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού χθες το απόγευμα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Πριν έρθει στο Βόλο για λογαριασμό της Νίκης αγωνιζόταν στον ΟΦΗ. Εχει παίξειεπίσης σε Αετό Σκύδρας, Ηλιούπολη, Σαρωνικό Αίγινας, Πυρσό Γρεβενών, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αναγέννηση Επανομής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου (24/10/90) μέσου Γρηγόρη Κυζιρίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου».

Στο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη Δευτέρα (19/1, 6 μ.μ., ΟΤΕTV) στο ΕΑΚ, που κλείνει τον πρώτο γύρο της Football League, έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στην ερυθρόλευκη ομάδα. Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ για τους Βολιώτες το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και σήμερα το απόγευμα (3.30 μ.μ.).

Συνέντευξη Τύπου σήμερα στο ΕΑΚ

Συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη θα παραχωρήσει η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ. Το θέμα δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό, ωστόσο όπως είχαν αναφέρει οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος Βαρούτσικος και Τόρης σε προηγούμενη συνέντευξη Τύπου, σκοπός τους είναι να ενημερώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων για τα τελευταία δεδομένα στην ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό, διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο, ζητώντας την οικονομική στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού και των επιχειρηματιών της πόλης.

Η ανακοίνωση: «Σήμερα Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στις 2.15 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΕΑΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου».

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, με τις προσθήκες των Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, Βασίλη Τριανταφυλλάκου και Γρηγόρη Κυζιρίδη έδειξαν έμπρακτα πως δεν σκοπεύουν να παρατήσουν τα όπλα και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών που θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό, εξαντλώντας τις πιθανότητες για είσοδο στην πρώτη τριάδα του Βορείου ομίλου που οδηγεί στα playoffs. Οπως τόνισε και ο αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Τόρης, στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας την ερχόμενη αγωνιστική, η ομάδα θα είναι κατά 99% έτοιμη.

Αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού οπισθοφύλακα, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό, μετά την αποχώρηση του Χιντζίδη, έχει μείνει μόνο ο Μαργαρίτης. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι ήδη εξετάζουν περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται σε ομάδες των δύο μεγάλων κατηγοριών της χώρας, ενώ στην επικαιρότητα έχει βρεθεί το όνομα του Ισπανού Μπόρχα Σάντσες, ο οποίος ωστόσο ακόμη δεν έχει αποδεσμευτεί από την Κέρκυρα, καθώς και του Βολιώτη αμυντικού Κώστα Οικονόμου.

Το Σάββατο οι Νέοι

Στα Ψαχνά απέναντι στον τοπικό Ηρακλή θα τεθεί αντιμέτωπη η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου το ερχόμενο Σάββατο (17/1) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Μακρυκάπας. Το σύνολο του Θωμά Μακρή έχει ως στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Τύρναβο με 4-2. Οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να κατέχουν την πρώτη θέση στον όμιλο και θέλουν τη νίκη με τον Ηρακλή Ψαχνών, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο είναι αυτά ανάμεσα σε Τύρναβο και ΑΕΛ στο Δημοτικό Γήπεδο Τυρνάβου (17/1, 12 μ.), και Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία στο γήπεδο Καμινάδων (17/1, 3 μ.μ.).

Χωρίς Νίκιτς η Α.Σ.Α.

Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι άνθρωποι της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες για την ολοκλήρωση μεταγραφών. Οι Θεσσαλοί θέλουν να έχουν ολοκληρώσει δύο με τρεις προσθήκες πριν από την ερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η μία έχει να κάνει με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρη Κουτσόπουλο καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία. Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την «ελαφρά ταξιαρχία».

Οσον αφορά το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (19/1, 6 μ.μ.) η Αναγέννηση Καρδίτσας θα παραταχθεί χωρίς τον Μπράνισλαβ Νίκιτς. Ο Νίκιτς έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση. Παράλληλα, αμφιβολίες υπάρχουν για τη συμμετοχή του Πασχάλη Βουτσιά στο ματς του ΕΑΚ μιας και αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.

Στη Γερμανία ο Κούτσι

Στην Σόνενχοφ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νιάζι Κούτσι, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν λίγες ημέρες. Ο Φινλανδός επιθετικός, μπορεί στους ερυθρόλευκους να μην προσέφερε τα αναμενόμενα, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Σόνενχοφ αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας και μάχεται για τη σωτηρία. Μάλιστα, ο Κούτσι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η νέα του ομάδα θα πετύχει τους φετινούς της στόχους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου