ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεμούδιασμα με Ρήγα σήμερα στο ΕΑΚ

ξεμούδιασμα-με-ρήγα-σήμερα-στο-εακ-744074

Επί τάπητος οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό

Φιλικό παιχνίδι απέναντι στο Ρήγα Φεραίο στο ΕΑΚ δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου (3 μ.μ.). Οι ερυθρόλευκοι, που επέστρεψαν στις προπονήσεις το περασμένο Σάββατο (27/12) μετά τη χριστουγεννιάτικη άδεια, θα… ξεμουδιάσουν απέναντι στους Βελεστινιώτες, με τον τεχνικό Γιώργο Κούτση να βγάζει τα συμπεράσματά του ενόψει της συνέχειας.

Αγωνιστική δραστηριότητα -έστω και σε φιλικό- έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τον έναν εκ των δύο εκπροσώπων της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική, Ρήγα Φεραίο. Ο Γιώργος Κούτσης θέλει να κρατήσει σε ρυθμό τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με το Φωκικό στην Αμφισσα (4/1) για την 11η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Σήμερα πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ανάμεσα στον 41χρονο τεχνικό και τους ιθύνοντες της ομάδας, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων και τις επόμενες ημέρες να υλοποιηθεί σε προτάσεις το ενδιαφέρον τους. Ματιές και σε ποδοσφαιριστές της Νίκης.

«Χτυπάει» σε πολλά μέτωπα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση των μεταγραφικών στόχων με… φόντο την ενίσχυση κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι ερυθρόλευκοι χτυπούν σε πολλά… μέτωπα, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Το σίγουρο είναι πως δεν θα γίνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως τα προηγούμενα χρόνια τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά ουσίας. Ο Ολυμπιακός θα γεμίσει το ρόστερ του, με στόχο να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός, για να διεκδικήσει και να πετύχει το στόχο της εισόδου στα playoffs ανόδου.

Αρχικό μέλημα αποτελεί το να βρεθούν οι αντικαταστάτες των Πινάρες και Χιντζίδη, που αποχώρησαν τις τελευταίες 40 ημέρες, ενώ προτεραιότητα αποτελεί και η μεταγραφή ενός μεσοεπιθετικού, με τα βλέμματα να έχουν πέσει κυρίως στο εξωτερικό. Με τα τωρινά δεδομένα, υπάρχει μόνο μία θέση ξένου κενή στο ρόστερ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Football League, που επιτρέπει πέντε μη κατόχους ελληνικού διαβατηρίου (στους ερυθρολεύκους βρίσκονται οι Μέζα, Μαρτίνεθ, Κούτσι και Μπιτάνγκ).

Επίσης, στον Ολυμπιακό έχουν στο στόχαστρο και νεαρό αριστερό μπακ που αγωνίζεται σε ομάδα του Βορείου ομίλου της Football League, αλλά κι αυτός δεν είναι ελεύθερος, ενώ υπάρχει και ανοικτή γραμμή με τον ΠΑΟΚ, λόγω των καλών σχέσεων που έχει ο Κούτσης με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για το δανεισμό ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου του Βορρά.

Ματιές προς τη Νίκη

Στενά τις εξελίξεις στη Νίκη Βόλου κοιτούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και περιμένουν να μπουν δυναμικά στη διεκδίκηση παικτών. Οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν κυρίως τους παίκτες της άμυνας, με τον Στέλιο Τσουκάνη να βρίσκεται ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των κυανόλευκων ανήκει από τον Ιανουάριο στη Νίκη και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει αγωνιστεί σε εννέα παιχνίδια. Ωστόσο, το μεγαλύτερο βάρος του Ολυμπιακού έχει πέσει στις ομάδες Νέων της Νίκης, εκεί όπου υπάρχουν ποδοσφαιριστές αξιόλογοι με προοπτικές, ικανοί να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα, αλλά και τους Νέους των ερυθρόλευκων.

Στο επόμενο παιχνίδι του, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με το Φωκικό την Κυριακή 4 Ιανουαρίου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρακολούθησε το προτελευταίο παιχνίδι για το 2014 απέναντι στην ΑΕΛ και κατέγραψε τον τρόπο παιχνιδιού του Φωκικού (ηττήθηκε με 1-0), μιας ομάδας στην οποία μάλιστα έχει εργαστεί και στις επόμενες προπονήσεις θα καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο την πρώτη νίκη στο νέο έτος.

Κοινωνικό πρόσωπο από τους Austrian Boys

Τρόφιμα και ρούχα συγκεντρώνει ο σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων Austrian Boys προκειμένου να τα δώσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και σε ιδρύματα της περιοχής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμός μας αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα, παιχνίδια και ρούχα που θα διαθέσει μέσα στις γιορτές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Καλούμε λοιπόν όσους μπορούν να φέρνουν στο Σύνδεσμό μας στην Αγίου Δημητρίου 19, τρόφιμα μακράς διάρκειας, ρούχα και παιχνίδια σε καλή κατάσταση, προκειμένου μέχρι τέλος του χρόνου να τα δωρίσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καθώς και σε ιδρύματα της περιοχής μας».

Στις 5/1 η γιορτή

Κάλεσμα στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει του ετήσιου χορού τους πραγματοποιούν τα μέλη του συνδέσμου φιλάθλων Austrian Boys. Η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου τη Δευτέρα στις 5 Ιανουαρίου και ώρα 21.00, στο κέντρο Κ.Χ.1948 όπου και θα διοργανώσουμε τον ετήσιο χορό μας. Η κάρτα εισόδου κοστίζει 20 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό με πλήρες μενού και άφθονο ποτό. Τις κάρτες εισόδου μπορείτε να τις παραλάβετε από τα γραφεί του Συνδέσμου. Θα χαρούμε ιδιαίτερα η παρουσία των φίλων του Συνδέσμου μας και του Ολυμπιακού Βόλου να είναι μεγάλη, έτσι ώστε να περάσουμε μια όμορφη ερυθρόλευκη βραδιά».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου