ΤΟΠΙΚΟ

Κακή εμφάνιση και ήττα

κακή-εμφάνιση-και-ήττα-750600

Ο Ρήγας Φεραίος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Οπούντιο και ηττήθηκε με 1-0

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε χθες ο Ρήγας Φεραίος αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που προηγήθηκε οι Βελεστινιώτες παρουσίασαν κακό πρόσωπο, στο β’ μέρος δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου και μοιραία γνώρισαν την ήττα με 1-0 από το δυνατό σύνολο του Μάκη Ζαχαρόπουλου με γκολ στο 87’.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτεροι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι. Αρχικά, στο 12’ μετά από σέντρα του Χατζή, ο Κρεββατάς έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Κρεββατάς, που πρόλαβε στην έξοδο τον Τσίμα, έφυγε προς τα πλάγια δεξιά της μικρής περιοχής και στη συνέχεια ο Μιχολίτσης έκανε το γύρισμα πάλι για τον πρώτο σκόρερ του Ρήγα Φεραίου, με τον τελευταίο να προσπαθεί να σκοράρει από κοντά με κεφαλιά – «ψαράκι», αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε σε μια πολύ καλή στιγμή για τους Βελεστινιώτες.

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου, ο Οπούντιος ανέβασε στροφές. Στο 22’ το σουτ του Στυλιανού από τα δεξιά χτύπησε στο Ναουμίδη και κατέληξε άουτ, ενώ με ευκαιρία για τους πράσινους ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τον Πέππα να σουτάρει και τον Κεφαλά να διώχνει σωτήρια.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Οπούντιος διατήρησε το ρυθμό, «χτυπώντας» στην αντεπίθεση, ενώ οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί επιθετικά. Στα σουτ των Στυλιανού (58’), Καπό (61’) και το βολέ του Κλωτσοτήρα δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Κεφαλά, ο οποίος λίγο έλειψε να… κρατήσει μόνος του το μηδέν. Σπουδαία ευκαιρία για τους πράσινους και στο 68’ με τον 22χρονο τερματοφύλακα να σώζει εξαιρετικά από βέβαιη παραβίαση την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλωτσοτήρα, για να έρθει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 87’. Σέντρα από αριστερά του Καντού στην καρδιά της άμυνας του Ρήγα ο προωθημένος Τσέλος με κοντρόλ και σουτ νίκησε τον ανίκητο τον Κεφαλά, διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

Μπακάλης: Η καλύτερη ομάδα στο Βελεστίνο

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα από τον Οπούντιο ο Λάκης Μπακάλης στις δηλώσεις του μετά το χθεσινό παιχνίδι, ενώ τόνισε πως η ομάδα της Φθιώτιδος ήταν η καλύτερη που πέρασε από το Βελεστίνο. Συγκεκριμένα: «Δίκαια χάσαμε. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση. Ο Οπούντιος ήταν η καλύτερη αμάδα που πέρασε στο Βελεστίνο. Πειθαρχημένοι και στην κόντρα πολύ αξιόλογοι. Χάσαμε ένα ημίχρονο με καθόλου καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Δεν κάναμε και όσες φάσεις θέλαμε λόγω της καλής άμυνας του αντιπάλου και της κακή δικιάς μας λειτουργίας μεσοεπιθετικά στο να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και με πάσες ή ατομικές προσπάθειες να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γουτούλης, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Μαλάκος (65΄Μπίκας), Μιχολίτσης (65΄Τσίπι), Ζατσάι (69΄Ζενούνι), Κρεββατάς.

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλος, Γκριτζάπης, Νικολόπουλος, Πέππας, Καπός, Κλωτσοτήρας (72΄ Βέλλιος), Στυλιανός (78΄ Καντού).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου