ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η Σκόπελος τιμά τους ευεργέτες της

η-σκόπελος-τιμά-τους-ευεργέτες-της-890039

Θα διοργανώσει εκδηλώσεις απόδοσης τιμής

Η Σκόπελος τιμά τους ανθρώπους που ανέδειξαν την πολιτιστικής της κληρονομιάς. Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιήσει τιμητικές εκδηλώσεις.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη διοργάνωση εκδηλώσεων προς τιμήν των:

-Καθηγητή προϊστορικής αρχαιολογίας του πανεπιστήμιου Αιγαίου κ. Αδαμάντιου Σάμψων, για την προστασία και την πολύχρονη ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικήςκληρονομιάς.

-Ομότιμο καθηγητή κλινικής βιοχημείας της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ Δημήτριος Γουργιώτης για τη διεθνή επιστημονική προβολή και κοινωνική του προσφορά.

-Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «SkopelosTrails», για την ανάδειξη, την προβολή και την προστασία των μονοπατιών.

-Της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «SKOPELOS (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΖΩΟΦΙΛΙΑ)», για την συνεισφορά τους στην προστασία των αδέσποτων.

«Η Σκόπελος οφείλει πολλά σε κάποιους συνανθρώπους μας, οι οποίοι με το σημαντικό και εκτεταμένο τους έργο ερεύνησαν, μελέτησαν, κατέγραψαν και ανέδειξαν την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας καιγενικότερα σε κάποιες ομάδες ανθρώπων που συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Σκοπέλου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγγελος Ξηντάρης.

Στους τιμώμενους θα απονεμηθούν ειδικές τιμητικές πλακέτες και τιμητικοί έπαινοι, σε ειδικές

βραδιές που θα διοργανωθούν από τον Δήμο Σκοπέλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου