ΑΛΜΥΡΟΣ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για τον δρόμο Λεύκη – Νηες

εγκρίθηκε-η-χρηματοδότηση-για-τον-δ-190990

Στην αποδοχή ποσού 2 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση ασφαλτόστρωσης δημοτικής παραλιακής οδού Νηες Δημοτικής Ενότητας Σούρπης – Λεύκης Δημοτικής Ενότητας Πτελεού».

Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων στις Νηες και τον Πτελεό.

Την έγκριση της χρηματοδότησης είχε γνωστοποιήσει ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος μετά από ενημέρωση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο κ. Μπουκώρος είχε τονίσει ότι πρόκειται για ένα καθαρά αναπτυξιακό έργο, αφού ενοποιεί τα παράλια της επαρχίας του Αλμυρού, δίνει καλύτερες δυνατότητες αξιοποίησης του συμπαγούς ελαιώνα που υπάρχει στη περιοχή και δημιουργεί προοπτικές ήπιας αγροτοτουριστικής ανάπτυξης.

«Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο είχαμε αποφασίσει να διεκδικήσουμε από κοινού με τον τέως δήμαρχο Αλμυρού Δημήτρη Εσερίδη, ενώ τη χρησιμότητά του αποδέχθηκε αμέσως και ο νυν δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος. Ενδεικτικές του ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου είναι και οι επιστολές, που μου έχουν αποσταλεί από πέρυσι από τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πτελεού και Σούρπης», είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο Χρ. Μπουκώρος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου