ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πέντε προσλήψεις στον Δήμο Σκιάθου για την Οικογενειακή Εναρμόνιση

πέντε-προσλήψεις-στον-δήμο-σκιάθου-γ-203816

Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις, ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Στην πρόσληψη πέντε ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει ο Δήμος Σκιάθου για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Οι προσλήψεις αφορούν στην κάλυψη 1 θέσης ειδικότητας ΠΕ Διοικητικών, 2 θέσεων ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 1 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και 1 θέσης ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών.

Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τον χρόνο ανεργίας, αν είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, αν είναι μονογονεϊκοί ή τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας, αν έχουν ανήλικα τέκνα, τίτλους σπουδών, εμπειρία, αναπηρία ή αναπηρία γονέα.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2022. Ο Δήμος Σκιάθου θα αναρτήσει εντός 30 ημερών από την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων του πίνακες κατάταξης απορριπτέων και προσληπτέων.

Κατά των πινάκων επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η υποβολή ένστασης με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ και απαιτείται η καταβολή παραβόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό κατά περίπτωση ΑΣΕΠ ΣΧΟ 1 ΠΕ/ΤΕ ή έντυπο ΑΣΕΠ ΣΧΟΠ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά ή με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Υπηρεσίας στη Διεύθυνση Δήμος Σκιάθου, Νικοτσάρα 13, Τ.Κ. 37002, Σκιάθος απευθύνοντάς τη στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, τηλ. επικοινωνίας: 2427350137.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Δήμου Σκιάθου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου