ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία 69χρονης για τα ΕΛΤΑ Βόλου

διαμαρτυρία-69χρονης-για-τα-ελτα-βόλου-346429

Δύο μήνες έχει να παραλάβει την αλληλογραφία της από τα ΕΛΤΑ Βόλου 69χρονη Βολιώτισσα, η οποία διαμαρτύρεται έντονα, καθώς δεν μπορεί να έχει εικόνα για τους λογαριασμούς της σε κάθε φορέα και ζει με τον φόβο ότι θα προκύψει πρόβλημα.

Τέλη του περασμένου Ιουλίου η ΔΕΗ είχε προχωρήσει σε διακοπή της ηλεκτροδότησης, καθώς δεν είχε και πάλι ενημέρωση για τις οφειλές της, με αποτέλεσμα να παραμείνουν για ένα 24ωρο χωρίς ρεύμα η ίδια και ο σύζυγός της που χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο και να επιβαρυνθούν με τέλη επανασύνδεσης.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με τις καθυστερήσεις στους λογαριασμούς. Τον Αύγουστο πήγα η ίδια στα ΕΛΤΑ και παραπονέθηκα και μετά μου έστειλαν 50 φακέλους. Τώρα δεν μπορώ να πάω πάλι. Εχω χτυπήσει το πόδι μου και πρέπει να συνοδεύομαι στις μετακινήσεις, ενώ υπάρχει και ο φόβος της πανδημίας», σημειώνει.

Από την τελευταία φορά που επικοινώνησε με τα ΕΛΤΑ η 69χρονη μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει την αλληλογραφία της.

«Για το τηλέφωνο έχω ενημέρωση μέσω κινητού τηλεφώνου. Ομως, για τη ΔΕΗ, το φυσικό αέριο ή άλλους λογαριασμούς που μπορεί να είναι και στο όνομα του συζύγου μου ή προηγούμενων ιδιοκτητών ακινήτων δεν μπορώ να έχω εικόνα», σημειώνει.

Η διαμαρτυρόμενη πολίτης απευθύνεται τηλεφωνικά για να ενημερωθεί, όμως δεν μπορεί να βρει τους εκπροσώπους του κάθε φορέα. Οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό παρά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και τις μεγάλες αναμονές για να συνεννοηθεί στο τηλέφωνο.

«Είμαι αγανακτισμένη. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Προχθές βρήκα έναν λογαριασμό για το αυτοκίνητο που ήταν πληρωμένος από τον Ιούνιο. Υπάρχει πραγματικά πολύ μεγάλη καθυστέρηση στην αλληλογραφία. Δεν μπορούμε να έχουμε ακριβή εικόνα με τους λογαριασμούς μας. Οταν πήγα στα ΕΛΤΑ τον Αύγουστο μου ζήτησαν «συγγνώμη». Είπαν ότι έχουν ελλείψεις στο προσωπικό, επικαλέστηκαν άλλες συγκυρίες που πήγαν την εργασία πίσω. Ομως, τώρα συμβαίνουν πάλι τα ίδια», υπογραμμίζει.

Τα στοιχεία της 69χρονης είναι στη διάθεση των ΕΛΤΑ.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου